2 Adet VDSL Modem ve router önerisi

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
6000
Modem almayı düşünüyorum, 2 adet alacağım. Biri yazlığa biri eve. Ev apartman dairesi yazlık 3 katlı. Yazlık için ekstra router alacağım. Fakat keeneticte modemi router olarak kullanma olayı vardı. Bu yüzden 2 tane keenetic almak daha mantıklı geldi. Sizce hangi modelini almalıyım? Daha farklı bir önerisi olan var mı? Bütçe modem başı 3k.

Modem almayı düşünüyorum, 2 adet alacağım. Biri yazlığa biri eve. Ev apartman dairesi yazlık 3 katlı. Yazlık için ekstra router alacağım. Fakat keeneticte modemi router olarak kullanma olayı vardı. Bu yüzden 2 tane keenetic almak daha mantıklı geldi. Sizce hangi modelini almalıyım? Daha farklı bir önerisi olan var mı? Bütçe modem başı 3k.
Bunu kullanıyorum çokta memnunum, ters dublekste oturuyorum ve aşağı katta da problemsiz çekiyor, tabii ki kaybı var mı var ama genel kullanımda gayet tatmin edici yani film vesaire izletiyor. Arayüzü de anlaşılır ve güzel (Link örnek olsun diye).

Evet ben de aktif olarak bunu kullanıyordum, geçtiğimiz hafta çok şiddetli bir yağış oldu ve modem yandı. Bu sebeple bir üst model daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama son çarem tekrardan extra dsl olacak gibi.

Evet ben de aktif olarak bunu kullanıyordum, geçtiğimiz hafta çok şiddetli bir yağış oldu ve modem yandı. Bu sebeple bir üst model daha iyi olabileceğini düşünüyorum ama son çarem tekrardan extra dsl olacak gibi.
Geçmiş olsun hocam, tabii üst model olabilir. Farklı markalardan Tplink önerebilirim diğer markalar bana pek tatmin edici gelmiyor açıkçası gerek arayüzü gerek kalitesi vesaire.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri