Turk Telekom eve fiber kutusunu bağladı, router alırken SFP şart mı?

Reaksiyon skoru
107
VDSL modemden 1000mbps'ye geçmeyi düşünüyorum. Router alacağım. Eve kablo çekmişlerdi zaten, kutuyu da gelip monte edip kabloyu kutuya bağladılar. Yakın zamanda fiber için başvuru yapabilirsiniz dediler. Modemi kendim harici almak istiyorum. SFP barındıran bir router almak zorunda mıyım?

Keenetic almayı düşünüyorum. Hero AX3000 veya Hopper AX3000 modelini.

VDSL modemden 1000mbps'ye geçmeyi düşünüyorum. Router alacağım. Eve kablo çekmişlerdi zaten, kutuyu da gelip monte edip kabloyu kutuya bağladılar. Yakın zamanda fiber için başvuru yapabilirsiniz dediler. Modemi kendim harici almak istiyorum. SFP barındıran bir router almak zorunda mıyım?

Sfpyi editleyip hız denemesi yapmayacaksan ont cihazı alman gerekecek her türlü uğraşacaksın seçim senin modem + ont yada modem + sfp

Alamıyorsun ki izin vermiyorlar bende modem vardı takamazsın bizden olması zorunlu dediler.

Alamıyorsun ki izin vermiyorlar bende modem vardı takamazsın bizden olması zorunlu dediler.
O zaman SFP'siz Hopper modelini alayım geçeyim. Peki başka bir ISS'den fiber alabiliyor muyum sorun yaşar mıyız? TT yerine TurkNet yapsam?

Hangi il ve ilçe hocam, fiber için başvuru yapmışmıydınız, yoksa kendileri mi fiber altyapısını yaptılar? Kablo çekme ve kutu için ücret ödediniz mi?

Alınıyor da türknet 100 veriyor en fazla 1000 alamazsın.
Neden ki? 100mbps zaten VDSL ile de alabiliyorum. Ne anlamı var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi il ve ilçe hocam, fiber için başvuru yapmışmıydınız, yoksa kendileri mi fiber altyapısını yaptılar? Kablo çekme ve kutu için ücret ödediniz mi?
İstanbul Küçükçekmece. Daha önce TT'ye başvuru yapmıştım ama çok ilgilenmediler. Bölgeye genel olarak fiber çekiyorlar bize de denk geldi. Para ödemedim.

Neden ki? 100mbps zaten VDSL ile de alabiliyorum. Ne anlamı var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul Küçükçekmece. Daha önce TT'ye başvuru yapmıştım ama çok ilgilenmediler. Bölgeye genel olarak fiber çekiyorlar bize de denk geldi. Para ödemedim.
Kendilerine sor kendi tercihleri 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,197
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri