Ev İçin uygun matkap Önerisi !!

LeviN01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
1000 tl yi geçmicek eğer uygunsa biraz daha bütçe aşırtma yapabilirim illa onu alma bunu al dediğiniz olursa
matkaplar hakkında sıfır bilgiye sahibim kaç v yeter bilmiyorum evde bi tane kücük var 3.6v yazıyor ama yetmiyor anlamadım yanlış mı yazıyor
marka konusunda hiç bi fikrim yok yardımcı olusanız sevinirim

Son düzenleme:
Normalde 12v yeter zaten ama sen evdekinin resmini atarsan daha iyi olur. Marka modeli gözükecek şekilde

1739178726841.png

Normalde 12v yeter zaten ama sen evdekinin resmini atarsan daha iyi olur. Marka modeli gözükecek şekilde
hocam kusurabakam 12 değilmiş 3.6v yazıyyor kraft tech marka üşendim foto çekmeye :D böyle bişey

Evet bende bundan bahsedicektim çünkü senin işini 12v şarjlı matkap çözer. Alabilirsen koçtaş veya Bauhaus dan gidip bütçene göre bişey alabilirsin. Her türlü oradakiler işini görecek markaları barındırıyor. İnternetten değişik markalarda bir sürü teknik özelliklerinde dolandırıcılık yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla internetten dersen
Einhell
Black decker
Works
Gibi orta segment markalardan al

1000 tl yi geçmicek eğer uygunsa biraz daha bütçe aşırtma yapabilirim illa onu alma bunu al dediğiniz olursa
matkaplar hakkında sıfır bilgiye sahibim kaç v yeter bilmiyorum evde bi tane kücük var 3.6v yazıyor ama yetmiyor anlamadım yanlış mı yazıyor
marka konusunda hiç bi fikrim yok yardımcı olusanız sevinirim
biraz daha bütçeni arttır ömürlük bir şey al bence tavsiyemdir

biraz daha bütçeni arttır ömürlük bir şey al bence tavsiyemdir
Evet bende bundan bahsedicektim çünkü senin işini 12v şarjlı matkap çözer. Alabilirsen koçtaş veya Bauhaus dan gidip bütçene göre bişey alabilirsin. Her türlü oradakiler işini görecek markaları barındırıyor. İnternetten değişik markalarda bir sürü teknik özelliklerinde dolandırıcılık yapıyorlar

İlla internetten dersen
Einhell
Black decker
Works
hocam şöyle bişey buldum koçtaşa baktım da bu fiyat bandında yok tu 3 4 k arası geçiyordu ve bütçeyi aşıyor

İlla internetten dersen
Einhell
Black decker
Works
varsa link atarsan çok sevinirim teşekürler şimdiden

Bu assur marka falan dandik uydurma markalar çinden yaptırılıp etiket yapıştırıp satıyolar. Biraz baktım ama 1k bütçeyle zor galiba dostum. Bi öneride bulunamayacağım kusura bakma

Geri