kullanılmadığında kuruma yapabilir ayda bir civarı çıktı alırsanız pek sorun olmaz. hafif kuruma olduğunda baskı kafası temizliği ile giderilebilir. çok fazla tıkanıklık varsa ya boruların ince bi şekilde temizlenmesi ya da değişmek zorunda kalabilir.Hocam 3-4K civarında Canon'un püskürtmeli yazıcıları var. Onlar nasıl, sürekli kullanım olmazsa mürekkep kurumamı yapar acaba?
ben de yaklaşık sizle aynı zamanda aynı yazıcıyı almışım ve memnunum. ama fiyatı biraz artmış konu sahibi de hem fazla kullanmayacak gibi hem de sanırım bütçesinin iki katına yakın. düşürse ama güzel makine ya da başka epson cihazları alınabilirSelamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim..
Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1 haftadan uzun süreli kullanım dışı bıraktığınızda bir müddet sonra mürekkep tankları kuruluk yaratır, o yüzden haftada 1 kez de olsa çıktı almanızı tavsiye ederim..
Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterliSelamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim..
Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1 haftadan uzun süreli kullanım dışı bıraktığınızda bir müddet sonra mürekkep tankları kuruluk yaratır, o yüzden haftada 1 kez de olsa çıktı almanızı tavsiye ederim..
Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı alabileceğim bir model olursa yeterli benim içinkullanılmadığında kuruma yapabilir ayda bir civarı çıktı alırsanız pek sorun olmaz. hafif kuruma olduğunda baskı kafası temizliği ile giderilebilir. çok fazla tıkanıklık varsa ya boruların ince bi şekilde temizlenmesi ya da değişmek zorunda kalabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de yaklaşık sizle aynı zamanda aynı yazıcıyı almışım ve memnunum. ama fiyatı biraz artmış konu sahibi de hem fazla kullanmayacak gibi hem de sanırım bütçesinin iki katına yakın. düşürse ama güzel makine ya da başka epson cihazları alınabilir
Göz önünde bulundururum hocam sağolunTanklı yazıcı al diğer türlü kartuş yazıcı parası oluyor bitti mi