Öneri Ev İçin Yazıcı Önerisi

formedos

80+
Reaksiyon skoru
73
Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)

Tanklı yazıcı al diğer türlü kartuş yazıcı parası oluyor bitti mi

Hocam 3-4K civarında Canon'un püskürtmeli yazıcıları var. Onlar nasıl, sürekli kullanım olmazsa mürekkep kurumamı yapar acaba?
kullanılmadığında kuruma yapabilir ayda bir civarı çıktı alırsanız pek sorun olmaz. hafif kuruma olduğunda baskı kafası temizliği ile giderilebilir. çok fazla tıkanıklık varsa ya boruların ince bi şekilde temizlenmesi ya da değişmek zorunda kalabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim..
Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1 haftadan uzun süreli kullanım dışı bıraktığınızda bir müddet sonra mürekkep tankları kuruluk yaratır, o yüzden haftada 1 kez de olsa çıktı almanızı tavsiye ederim..

ben de yaklaşık sizle aynı zamanda aynı yazıcıyı almışım ve memnunum. ama fiyatı biraz artmış konu sahibi de hem fazla kullanmayacak gibi hem de sanırım bütçesinin iki katına yakın. düşürse ama güzel makine ya da başka epson cihazları alınabilir

Selamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim..
Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1 haftadan uzun süreli kullanım dışı bıraktığınızda bir müddet sonra mürekkep tankları kuruluk yaratır, o yüzden haftada 1 kez de olsa çıktı almanızı tavsiye ederim..

Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterli :)

kullanılmadığında kuruma yapabilir ayda bir civarı çıktı alırsanız pek sorun olmaz. hafif kuruma olduğunda baskı kafası temizliği ile giderilebilir. çok fazla tıkanıklık varsa ya boruların ince bi şekilde temizlenmesi ya da değişmek zorunda kalabilir.

ben de yaklaşık sizle aynı zamanda aynı yazıcıyı almışım ve memnunum. ama fiyatı biraz artmış konu sahibi de hem fazla kullanmayacak gibi hem de sanırım bütçesinin iki katına yakın. düşürse ama güzel makine ya da başka epson cihazları alınabilir
Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı alabileceğim bir model olursa yeterli benim için :)

Tanklı yazıcı al diğer türlü kartuş yazıcı parası oluyor bitti mi
Göz önünde bulundururum hocam sağolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri