Yoksa Boomerang Terlik geliyorHocam almadan önce annenize bir sorun, kızacak veya izin vermeyecekse hiç boşuna satın almayın.
Evde sektirmelik ve hareketler yaptığım futbol topu arıyorum.
İSTEDİM ÖZELLİKLER:
Yüzeyi kaygan olmaması
Hafif olması
Fiyatı max 50 TL geçmesin
Hocam dış yüzeyi kaygan bunun istedim top hani bazı voleybol toplarının dışı sanki karton gibi dokununca plastik gibi değildir sünger gibi farklı bir malzeme kullanırlar öyle top istiyorumYoksa Boomerang Terlik geliyor![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyedir
![]()
Futbol Topu Fiyatları ve Orjinal Futbol Topları | Decathlon
Kaliteli futbol topu ve orjinal futbol topu modelleri, en uygun futbol topu fiyatları ile Decathlon.com.tr'de sizleri bekliyor.www.decathlon.com.tr
Hocam dış yüzeyi kaygan bunun istedim top hani bazı voleybol toplarının dışı sanki karton gibi dokununca plastik gibi değildir sünger gibi farklı bir malzeme kullanırlar öyle top istiyorum
televizyon şimdiden düştü gözümdeEvde sektirmelik ve hareketler yaptığım futbol topu arıyorum.
İSTEDİM ÖZELLİKLER:
Yüzeyi kaygan olmaması
Hafif olması
Hocam bence evin dibindeki bakkala gidin ordan plastik top alinEvde sektirmelik ve hareketler yaptığım futbol topu arıyorum.
İSTEDİM ÖZELLİKLER:
Yüzeyi kaygan olmaması
Hafif olması
Benim ne işime yaricak plastik top Hocam normal top olsunda beceri hareketlerim geliştirmek istiyorum ev içinde arada hareket yapasım geliyorHocam bence evin dibindeki bakkala gidin ordan plastik top alin
Anladim hocam ise de yariyo ama mesela kolayca biseyler kirilmazBenim ne işime yaricak plastik top Hocam normal top olsunda beceri hareketlerim geliştirmek istiyorum ev içinde arada hareket yapasım geliyor
Hocam gidin 1 milyoncudan hentbol topu alın vurunca ses falanda çıkarmıyor .Evde sektirmelik ve hareketler yaptığım futbol topu arıyorum.
İSTEDİM ÖZELLİKLER:
Yüzeyi kaygan olmaması
Hafif olması