Yalan. Kanıt atayım sana.Ben şuan youtube film indiriyorum kardeşim film izliyor 2 kişi daha internette takılıyor. Sabit 100 mb 5 upload alıyorum şuan 4 kişi kullanıyor olan hali bu geceleri internet hızından dolayı benim pc donuyor bazenKanka kablonet geceleri çok sorun çıkarıyor diyorlar doğru mu?
bende turk telekom kullanıyorum hocam alt yapı sorgulattıgımda 65 mbps cıkıyorTürk Telekom fiber alt yapı sorgulattirdigimda 73mbps cikiyor
Türk Telekom fiber alt yapı sorgulattirdigimda 73mbps cikiyor
Millenicom un müşteri hizmetleri iyi midir? ?bende turk telekom kullanıyorum hocam alt yapı sorgulattıgımda 65 mbps cıkıyor
arkadaşım milenicom kullanıyor altyapı destekli 95 mbps alıyor
başka bir arkadasım turknet kullanıyor alt yapı destegı olmadıgı için 2 mbps zor goruyor
şikayet durumu olmadıgı ıcın hıc şlikayet duymadım arkadaşımdanMillenicom un müşteri hizmetleri iyi midir? ?
Kanka internetten bilgisayar kasmaz ama sen bilirsin .dYalan. Kanıt atayım sana.Ben şuan youtube film indiriyorum kardeşim film izliyor 2 kişi daha internette takılıyor. Sabit 100 mb 5 upload alıyorum şuan 4 kişi kullanıyor olan hali bu geceleri internet hızından dolayı benim pc donuyor bazen
Alıntıyı görüntüle
TurkNet’i öneriyorum, ben kullanıyorum anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...Selamün aleyküm arkadaşlar yıllarca müstakil evde yaşadım 1 ay önce apartmana taşındım müstakil evde ben yaklaşık 2 sene dsmart ADSL internet kullandim ve hiç memnun kalmadım hiçte önermem tasindigim yerde ise türknetin altyapısı bulunuyor (50mbps)-(önerdiği paket 35mbps/3upload) turknete geçmeyi düşünüyorum ama müşteri hizmetleri yok açıkçası kararsız kaldım ve sizlerden fikir almak istiyorum
Ben altta programla uğraşıyorum insanda olabilirKanka internetten bilgisayar kasmaz ama sen bilirsin .d