WitGeralt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 130
- İsim
- ibrahim öztaş
3-4 gün önce epic games ücretsiz oyunları almak için uygulamayı açmaya çalıştım ama ağa bağlanılamadı hatası gibi bir şey aldım sonra uygulama bozulmuştur diye silip yeniden yükledim ama bu sefer.güncelleme başlarken lütfen bekle hatası aldım.sorunun epic games te olduğunu düşündüm ve kapattım sabah girmeye çalıştım yine aynı hatayı almaya başladım.bu sefer mail adresime girmem gerekti ve windows'taki mail uygulamasını kullandım ama internet bağlantısı yok dedi ama bu çok saçma çünkü hem telefondan hemde bilgisayardan istediğim videoyu izleyip istediğim siteye girebiliyordum.lghub(logitect klavye uygulaması)bu uygulamayı kullanan bilir kurulumu maximum 3 - 4 dakikadır ama benimki hep yükleme ekranında kaldı ve yüklenmedi.amd işlemcim ve ekran kartı için sürücü yüklemek için amd software siteden indirdim ve çalıştırdım sorunsuz çalışıyor gözüküyordu ve buda ağ bağlantı hatası verdi . sürekli bu uygulamalar ağ bağlantı hatası veriyor diye pc formatladım ve tekrar denedim ama yine olmadı sorun disk'tedir diye diski değiştirip tekrardan bilgisayarı sıfırdan kurdum ama yine değişen bişey olmadı modem sıfırladım fabrika ayarına döndürdüm ama yine olmadı sorunun çözümünü bilen varmı ?