Ev internetini telefon ile PC ye bağlayabilirmiyim ?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
437
Ev internetini telefon ile usb kablosu ile pc ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim

Ev internetini usb kablosu ile PC ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim
valla benim bildiğim kadarıyla usb kabloyla paylaşamazsın internetini

Bağlayamazsınız. USB kablo ile internet aktarımı yapılamaz.

Ev internetini telefon ile usb kablosu ile PC ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim
Usb kablo ile interneti bağlayabilirsin sadece performansı kötü olur hem mobil veri hemde bağlı olduğun wi-fi ı usb kablo ile pc ye aktarabilirsin

bluetooht yok PC de ya napcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bağlayınca internet gidiyor 1 mbps altina dusuyor
O zaman maalesef aktarım yapamazsın eğer telefonda mobil veri varsa yaparsın ama evin internetini yapamassın.

Evdeki interneti pc ye bağlamak için eğer masaüstü ise modemden kablo bağlantısı ile eğer laptopsa yine kablo bağlantısı veya wifi ile bağlayabilirsin. Telefonla ne alakası var onu anlamadım.

hatta şuan telefonun mobil verisini pc ye bağladım ama pek verimli değil zaten dediğim gibi
Ekran Alıntısı.PNG

Evdeki interneti PC ye bağlamak için eğer masaüstü ise modemden kablo bağlantısı ile eğer laptopsa yine kablo bağlantısı veya wifi ile bağlayabilirsin. Telefonla ne alakası var onu anlamadım.
kabloyla olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri