valla benim bildiğim kadarıyla usb kabloyla paylaşamazsın internetiniEv internetini usb kablosu ile PC ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim
evdeki interneti niye pc ye bağlamıyorsunEv internetini telefon ile usb kablosu ile PC ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim
bluetooht yok pc de ya napcamBağlayamazsınız. USB kablo ile internet aktarımı yapılamaz.
bağlayınca internet gidiyor 1 mbps altina dusuyorevdeki interneti niye PC ye bağlamıyorsun
Usb kablo ile interneti bağlayabilirsin sadece performansı kötü olur hem mobil veri hemde bağlı olduğun wi-fi ı usb kablo ile pc ye aktarabilirsinEv internetini telefon ile usb kablosu ile PC ye nasıl bağlarım ekran kartı aldım cs go valo oynamak için test edemedim
O zaman maalesef aktarım yapamazsın eğer telefonda mobil veri varsa yaparsın ama evin internetini yapamassın.bluetooht yok PC de ya napcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bağlayınca internet gidiyor 1 mbps altina dusuyor
kabloyla olmuyorEvdeki interneti PC ye bağlamak için eğer masaüstü ise modemden kablo bağlantısı ile eğer laptopsa yine kablo bağlantısı veya wifi ile bağlayabilirsin. Telefonla ne alakası var onu anlamadım.
Nasıl olmuyor hocam fotoğraf atabilir misiniz ?kabloyla olmuyor
Kabloyla internete bağlanmayan bilgisayar mı olur?kabloyla olmuyor
bağlanıyor ama acayip yavaşlıyor internet kompleNasıl olmuyor hocam fotoğraf atabilir misiniz ?
.Kabloyla internete bağlanmayan bilgisayar mı olur?
Biraz daha açıklayıcı olun lütfen.