manifestoO
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ev kullanımı için 0-100 TL arasında kablolu mouse arıyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz?
Ev kullanımı için 0-100 TL arasında kablolu mouse arıyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz?
Gaming tarzı istemiyorum daha klasik tarz arıyorum aslındaMSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse | ITOPYA
MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse oyunculara özel yüksek performans uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
bu paraya daha iyisi var mıdır bilmiyorum
@zbabomen @epica59
DS B1 kullanan biri ile konuştum, hiç elime oturmuyor dedi. Tabii el boyutlarını bilmiyorum.MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse | ITOPYA
MSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse oyunculara özel yüksek performans uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
@zbabomen @epica59
benim en yakın arkadaşım dsb1 kullandı. öve öve bitiremiyor.d
DS B1 kullanan biri ile konuştum, hiç elime oturmuyor dedi. Tabii el boyutlarını bilmiyorum.
Güzel mouse gibi ama her mouse olduğu hibi el boyutları çok önemli.benim en yakın arkadaşım dsb1 kullandı. öve öve bitiremiyor.
aynen. g300s g203 ve smx-r44 kullandı hala dsb1 övüyor. bence dsb1 güzel ancak fiyatından dolayı şüpheliyim. çünkü o kadar ucuzsa malzeme kalitesi kötüdür. incelemesinde kalitesi kötü gibime geldi ancak bütçesine göre güzelGüzel mouse gibi ama her mouse olduğu hibi el boyutları çok önemli.
G300s e kötü diyorlardı bir iki yerde.aynen. g300s g203 ve smx-r44 kullandı hala dsb1 övüyor. bence dsb1 güzel ancak fiyatından dolayı şüpheliyim. çünkü o kadar ucuzsa malzeme kalitesi kötüdür. incelemesinde kalitesi kötü gibime geldi ancak bütçesine göre güzel
Bu mouse her ele oturmuyorMSI Interceptor DS B1 Gaming Mouse | ITOPYA
@zbabomen @epica59
g300s aldım herkes bozulur dedi 4 senedir sağlam. geçenlerde bi hassasiyet bazen kafayı yiyodu tam yenisini alcaktım o da düzeldi gidiceğini anlayınca düzeldi heraldeG300s e kötü diyorlardı bir iki yerde.