Neler Yeni

Ev Şartlarında Kaliteli Kahve Nasıl Yapılır?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Evet dostlar soru başlıkta. Dışarıda kahve içmeyi sevmeyen biriyim. Evdeki içtiğim kahvelerin lezzetini ve kalitesini arttırmak için neler yapmam gerekir?

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Evet dostlar soru başlıkta. Dışarıda kahve içmeyi sevmeyen biriyim. Evdeki içtiğim kahvelerin lezzetini ve kalitesini arttırmak için neler yapmam gerekir?
kullandığın kahvenin kalitesini arttırmak , makine kullanmak . Örneğin annem cezvede yapıyor kahve tortulu tortulu kalıyor fakat ben makinede yapıyorum gayet yumuşak ve lezzetli oluyor. kendime bi filtre kahve makinesi aldım dışarda içtiğimden hiçbir farkı yok. Markete gelen bi türk kahvesi makinesi aldık bir güzel yapıyor köpüklü köpüklü. misafirlere ikram ediyoruz çok beğeniyorlar herkes soruyor nasıl yaptınız diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığın kahvenin kalitesini arttırmak , makine kullanmak . Örneğin annem cezvede yapıyor kahve tortulu tortulu kalıyor fakat ben makinede yapıyorum gayet yumuşak ve lezzetli oluyor. kendime bi filtre kahve makinesi aldım dışarda içtiğimden hiçbir farkı yok. Markete gelen bi türk kahvesi makinesi aldık bir güzel yapıyor köpüklü köpüklü. misafirlere ikram ediyoruz çok beğeniyorlar herkes soruyor nasıl yaptınız diye.
:blobdance: Kulağa harika geliyor. Makinenizin modelini söyleyebilir misiniz?

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık

DMNS

80+
Dahası