kullandığın kahvenin kalitesini arttırmak , makine kullanmak . Örneğin annem cezvede yapıyor kahve tortulu tortulu kalıyor fakat ben makinede yapıyorum gayet yumuşak ve lezzetli oluyor. kendime bi filtre kahve makinesi aldım dışarda içtiğimden hiçbir farkı yok. Markete gelen bi türk kahvesi makinesi aldık bir güzel yapıyor köpüklü köpüklü. misafirlere ikram ediyoruz çok beğeniyorlar herkes soruyor nasıl yaptınız diye.Evet dostlar soru başlıkta. Dışarıda kahve içmeyi sevmeyen biriyim. Evdeki içtiğim kahvelerin lezzetini ve kalitesini arttırmak için neler yapmam gerekir?
Kulağa harika geliyor. Makinenizin modelini söyleyebilir misiniz?kullandığın kahvenin kalitesini arttırmak , makine kullanmak . Örneğin annem cezvede yapıyor kahve tortulu tortulu kalıyor fakat ben makinede yapıyorum gayet yumuşak ve lezzetli oluyor. kendime bi filtre kahve makinesi aldım dışarda içtiğimden hiçbir farkı yok. Markete gelen bi türk kahvesi makinesi aldık bir güzel yapıyor köpüklü köpüklü. misafirlere ikram ediyoruz çok beğeniyorlar herkes soruyor nasıl yaptınız diye.
Hangisi , filtre kahve mi yoksa türk kahvesi makinesi mi?Kulağa harika geliyor. Makinenizin modelini söyleyebilir misiniz?
Kulağa harika geliyor. Makinenizin modelini söyleyebilir misiniz?