Kullanabilirsiniz. Yalın internet diye geçiyor.İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Kullanabilirsiniz.İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Bunu müşteri hizmetlerine yalın internete geçmek istiyorum diyip mi yapabilirim ? Ve herhangi bir ücret öder miyim ? Ev telefonundan cayma dışında. @rintarouKullanabilirsiniz. Yalın internet diye geçiyor.
O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 tl oluyor bu ne iş anlamıyorumAma ozaman ekstra yalın internet için kullanmadığınız telefona 20 TL civarı para ödüyorsunuz. Yalın hizmet ücreti gibi bişey diyorlar. Sanki telefon varmış gibi para ödüyorsunuz.
Evet saçma olmuş.Bunu müşteri hizmetlerine yalın internete geçmek istiyorum diyip mi yapabilirim ? Ve herhangi bir ücret öder miyim ? Ev telefonundan cayma dışında. @rintarou
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 TL oluyor bu ne iş anlamıyorum
telefon olunca fiyat biraz daha yükseliyor o kadar Tavsiyem taahütsüz farklı İSS firmasına geçmeniz. Eğer alt yapınız iyi ise türknet tercih edebilirsiniz.Bunu müşteri hizmetlerine yalın internete geçmek istiyorum diyip mi yapabilirim ? Ve herhangi bir ücret öder miyim ? Ev telefonundan cayma dışında. @rintarou
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 TL oluyor bu ne iş anlamıyorum
Telefonu kaldırmayın karşı tarafa aramayı kapattırın gelen aramalar açık kalsın telefon faturası ödemezsiniz ve yalın internet parasıda fazladan ödemezsiniz.İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Oluyor biz mesela öyle kullanıyoruz.İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Hayır diye biliyorum.Ekstra yalın internet parasi ödüyor musunuz