Neler Yeni

Ev telefonsuz internet olur mu ?

Mamyy

80+ Silver
İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 tl ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Kullanabilirsiniz. Yalın internet diye geçiyor.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
İlk önce Zafer bayramınız kutlu olsun. Türk Telekom kullanıyoruz hem ev hem telefon internet telefona bağlı bu yüzden telefon faturasıda ödüyoruz ekstra 32 TL ev telefonu olmadan internet kullanamaz mıyız ?
Kullanabilirsiniz.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Ama ozaman ekstra yalın internet için kullanmadığınız telefona 20 TL civarı para ödüyorsunuz. Yalın hizmet ücreti gibi bişey diyorlar. Sanki telefon varmış gibi para ödüyorsunuz.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanabilirsiniz. Yalın internet diye geçiyor.
Bunu müşteri hizmetlerine yalın internete geçmek istiyorum diyip mi yapabilirim ? Ve herhangi bir ücret öder miyim ? Ev telefonundan cayma dışında. @rintarou
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ozaman ekstra yalın internet için kullanmadığınız telefona 20 TL civarı para ödüyorsunuz. Yalın hizmet ücreti gibi bişey diyorlar. Sanki telefon varmış gibi para ödüyorsunuz.
O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 tl oluyor bu ne iş anlamıyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bunu müşteri hizmetlerine yalın internete geçmek istiyorum diyip mi yapabilirim ? Ve herhangi bir ücret öder miyim ? Ev telefonundan cayma dışında. @rintarou

O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 TL oluyor bu ne iş anlamıyorum
Evet saçma olmuş.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey

O zaman ne farkı var ki Bugün ev telefonu taahütü bitmiş yenileyincede ev telefon faturası 42 TL oluyor bu ne iş anlamıyorum
telefon olunca fiyat biraz daha yükseliyor o kadar Tavsiyem taahütsüz farklı İSS firmasına geçmeniz. Eğer alt yapınız iyi ise türknet tercih edebilirsiniz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Telefonu kaldırmayın karşı tarafa aramayı kapattırın gelen aramalar açık kalsın telefon faturası ödemezsiniz ve yalın internet parasıda fazladan ödemezsiniz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Oluyor biz mesela öyle kullanıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom