Neler Yeni

Evcil Hayvan Forumu gelsin

equinoxx

80+ Bronze
Şu an için bu forumda gereksiz olur, yani boş boşuna kalabalık yapar.

Sebebi :
-Bu forum şu anlık Bilgisayar, Telefon, Teknoloji Ürün İncelemeleri / Rehberleri yani kısacası Teknoloji ağırlıklı olduğu için kullanılmaz diye düşünüyorum. Eğer evcil hayvanıyla ilgili bir sorunu olan olursa Sağlık bölümüne konu açabilir. Ama yine de şu an böyle bir foruma böyle bir başlık gereksiz.
hmmm eğitim gibi konular var ama.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

equinoxx

80+ Bronze
Onun için böyle bir forumu kullanacaklarını sanmam. Teknoloji / Öneri forumunda böyle bir konu açılmaz.
Dostum burası sadece bir teknoloji forumu gözüyle bakma. Teknolojiyle alakasız şeyleri de sorup tartışabiliriz. Geçen motosiklet konusu açtım mesela, görüş aldım öneri aldım. Evcil hayvanı olanlar da birbirlerinden öneri görüş alabilirler.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dostum burası sadece bir teknoloji forumu gözüyle bakma. Teknolojiyle alakasız şeyleri de sorup tartışabiliriz. Geçen motosiklet konusu açtım mesela, görüş aldım öneri aldım. Evcil hayvanı olanlar da birbirlerinden öneri görüş alabilirler.
Bende zaten ek olarak Ders / Otomobil / Motor / Sağlık / Oyun Önerisi konuları da açıldığı için Öneri diye ek olarak belirttim.

Eğer tek teknolojiden bahsetseydim yanına öneri yazmazdım. Ben bu zamana kadar hiç bir zaman forumda bir kaç sağlık problemi dışında evcil hayvan konusu görmedim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar