Neler Yeni

Evde Bacak Çalışma Taktikleri

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
27 derece skolyozum var gün içinde yürüyüşe çıkıyorum 1-3 saat arası lakin yetmiyor gelişim için 1-2 ay sonra spor salonuna gideceğim ama daha var, o süreye kadar belimi yormadan/kullanmadan (omurga sağlığı için)
nasıl bacak çalışabilirim?

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Koş. Her gün saat 3:00 - 4:00 arası koşu yaparım. Günde 8 saat PC başındayım. Bu sebeple hem kolum hem de bacaklarım gayet sağlıklı. SJJSJ
Harbiden gayet sağlıklı hissediyorum. Belini yormadan yapacağın en basit spor koşudur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koş. Her gün saat 3:00 - 4:00 arası koşu yaparım. Günde 8 saat PC başındayım. Bu sebeple hem kolum hem de bacaklarım gayet sağlıklı. SJJSJ
Harbiden gayet sağlıklı hissediyorum. Belini yormadan yapacağın en basit spor koşudur.
koşuda yasak hocam skolyoz için zararlıymış zıplamamam yerden ağır şeyler kaldırmamam vs gerekiyor, yatarak veya oturarak yapılan sporlar uygunmuş

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Benden bu kadar kolaygelsin

cnut

80+ Bronze
Arkadaşımda da aynı hastalık tespit edildi. Doktoru fitness yapmasının tedaviye yönelik bir faydası olmadığını söyledi onun yerine havuza yazılmasını ve verdiği hareketleri yapmasını tavsiye etmişti.

.RBO.

80+ Silver
Bisiklet sürmek etkili olabilir yinede doktorunuza sorun bisiklet bacak kaslarını geliştirir duruşunuzu dengenizi güçlendirir üst vucut kasları nıda çalıştırır kondisyon sağlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımda da aynı hastalık tespit edildi. Doktoru fitness yapmasının tedaviye yönelik bir faydası olmadığını söyledi onun yerine havuza yazılmasını ve verdiği hareketleri yapmasını tavsiye etmişti.
fitness tedavi için değil zaten hocam kendim için skolyoz için sırt kaslarını geliştirip komforuna önem versen yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bisiklet sürmek etkili olabilir yinede doktorunuza sorun bisiklet bacak kaslarını geliştirir duruşunuzu dengenizi güçlendirir üst vucut kasları nıda çalıştırır kondisyon sağlar
aynen o benimde aklıma geldi hocam saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen o benimde aklıma geldi hocam saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom