Evde cins kedi besleyeceğim ama ailem sevmiyor ne yapabilirim

Reaksiyon skoru
34
cins kedi sahipleneceğim tanıdığım birinden 7 aylık tuvalet eğitimi aşısı çipi herşeyi var ama ailem kedi istemiyor annem biraz yatkın ama babam istemiyor alışma ihtimalleri varmı ne yapabilirim?

İlerde ayrı eve çıkınca alırsın anca . Bende kedi istiyorum maalesef ailem alerjili. Ayrı eve cıkana kadar bekliyorum

İlerde ayrı eve çıkınca alırsın anca . Bende kedi istiyorum maalesef ailem alerjili. Ayrı eve cıkana kadar bekliyorum
Yani çoğu kişi alışır diyor ama bilmiyorum bende alışırlar tarafındayım ilk başta çok tepki veriyorlar

cins kedi sahipleneceğim tanıdığım birinden 7 aylık tuvalet eğitimi aşısı çipi herşeyi var ama ailem kedi istemiyor annem biraz yatkın ama babam istemiyor alışma ihtimalleri varmı ne yapabilirim?
Al eve birkaç gün sevmez baban ama sonrada o da alışır lafta genelde o işler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kedileri seviyorum ama tüy toz alerjim var alamıyorum valide istemiyor olsa da eve alınca bitecek benim işte

Benim babam da kesinlikle istemiyordu. Hatta birkaç kez evden göndermem için diretti ama sonra kabullendi. Gerçi ben bile zor kabullenmiştim. Babamın istememesine bir şey diyemem. Şimdi o da en az bizim kadar seviyor. Çok ilgi göstermiyor sadece.

Geri