Evde civciv bakımı nasıl olmalı hangi malzemeler alınmalı

Merak ettiğin bir şey olduğunda sorabilirsin köyde çok civciv baktım.
tek merak ettiğim muhabbet kuşumla iyi anlaşırlar mı kuşumun herhangi bir hastalık kapmasını istemem çünkü bünyesi oldukça düşük en ufak şeyde hastalanıyor kendisi civcivler yine dayanıklıdır sizce aynı oda da kalmaları doğru olur mu yoksa birini kendi odamda diğerini salonda mı bakayım

tek merak ettiğim muhabbet kuşumla iyi anlaşırlar mı kuşumun herhangi bir hastalık kapmasını istemem çünkü bünyesi oldukça düşük en ufak şeyde hastalanıyor kendisi civcivler yine dayanıklıdır sizce aynı oda da kalmaları doğru olur mu yoksa birini kendi odamda diğerini salonda mı bakayım
kapalı balkon varsa orada bakabilirsin civcive ve 1 tane varsa 2 veya 3 tane daha al tek başına bakma ona eğer ileride yumurta versin istiyorsan yumurta veren cinslerden al horoz flnda istiyorsan 1 tane olsa yeter yumurtalık yem alıp verebilirsin ufalayıp boş kutu varsa olur şoktan bimden alabilirsin büyük kutu

kapalı balkon varsa orada bakabilirsin civcive ve 1 tane varsa 2 veya 3 tane daha al tek başına bakma ona eğer ileride yumurta versin istiyorsan yumurta veren cinslerden al horoz flnda istiyorsan 1 tane olsa yeter yumurtalık yem alıp verebilirsin ufalayıp boş kutu varsa olur şoktan bimden alabilirsin büyük kutu
bana baya alıştı yanımda uyuyor şuanda tek olması daha iyi benim için

Kutuya koy yemeğini suyunu ayarla. Aynı kafeste kalmayacaklarsa bir şey olmaz.

Civciv fazla bir şey istemez yemini suyunu ver büyüyene kadar sorun çıkarmaz

Hocam ben küçükken civcivi musluğun altında yıkayıp sonra fön makinesiyle kurutmuştum. Öyle yıkanmıyormuş bilginiz olsun.
Civciv fazla bir şey istemez yemini suyunu ver büyüyene kadar sorun çıkarmaz
emre hocam benim okuduğuma göre ölüyorlarmış onun haricinde bu çok cikcikliyor ve yukardan atlayıp duruyor bir zararı olur mu ben engel olmaya çalışıyorumda bir de sürekli uyuyor bu

emre hocam benim okuduğuma göre ölüyorlarmış onun haricinde bu çok cikcikliyor ve yukardan atlayıp duruyor bir zararı olur mu ben engel olmaya çalışıyorumda bir de sürekli uyuyor bu
Uyuması falan normal hastalık olmadığı sürece genellikle bir şey olmaz. 6 ay sonra tavuk olmaya başlayacak ama o zaman evde tutamazsiniz.

Bir şey olmaz kışın evde baya bakmıştım kokusu harici herhangi bir zorluk olmaz. Ayrıca büyüdüklerini kanatlarından anlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri