Neler Yeni

Evde değilken vp kullanabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Arkadaşlar evde değilim vplere zam geleceğini öğrendim hesapda 100 vp var ugurluk bile alamiyorum saat 23:59 olunca indirim biticek eğer telden uygulayabileceksem nasıl olacak lütfen 10 dk kaldı lütfen yardim edin ona göre vp alacağım hesapta param var ama alırsam ve uygulayamazsam değeri dusucek pls yardım edin ne yazdığımı bilmiyorum aceleden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilirim ama uygulayabilir misin o önemli kabasakaldan alacagim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu yeni aldım ekli degiller

Ağa cevap lazım be lutfen

Ağa son dakikalarim galiba hayal oldu

Lütfen bilgisi olan yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Hocam hesapta bı BP vardı onu da kasamadim aldıktan sonra anakart ban yedim hesap perma yememisti ama giremedim iste

İlk ve son sefer de yalan oldu

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim

Son dakika

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam hesapta bı BP vardı onu da kasamadim aldıktan sonra anakart ban yedim hesap perma yememisti ama giremedim iste

İlk ve son sefer de yalan oldu
Sana tavsiyem riot oyunlarına 5 kuruş harcama değmez hem lol hem valo ikiside boş oyun oraya yatıracağın parayla git steamdan oyun al dishonored 1-2+ preyi 60 TL'ye aldım 2018 den beri riot oyunu oynarım bana tek getirisi 1-2 arkadaş edinmiş olmam onun harici hayatını sömürürler

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Evde olmadan kullanamazsın maalesef sürede geçti yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Sana tavsiyem riot oyunlarına 5 kuruş harcama değmez hem lol hem valo ikiside boş oyun oraya yatıracağın parayla git steamdan oyun al dishonored 1-2+ preyi 60 TL'ye aldım
Hocam Steam oyunlarından yana eksiğim yok zaten her isteğimi almistim steamda tek hayalim vardı bı balda hesap dizim diye okuldan vakit kalmıyordu o da yalan oldu işte yinede tesekkurler

Hocam konu nasıl siliniyor bilgim yok da ya da yapabilen biri varsa silin gitsin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam Steam oyunlarından yana eksiğim yok zaten her isteğimi almistim steamda tek hayalim vardı bı balda hesap dizim diye okuldan vakit kalmıyordu o da yalan oldu işte yinede tesekkurler

Hocam konu nasıl siliniyor bilgim yok da ya da yapabilen biri varsa silin gitsin
Silmene gerek yok kalabilir. Yinede Silinmesini istiyorsan konuyu rapor et ve kilitlenmesini istiyorum yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Tamamdır ben kalabalık yapmasın diye dusunmustum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bak ben 6. sınıftan beri riot oyunu oynuyorum hem hayatını çalar hem kilo almana yardımcı olur başından kaldırtmaz bataklık gibidir sigara gibidir bırakacağım dersin bırakamazsın emin ol o oyuna vereceğin parayı biriktir daha hayırlı olucaktır şu zamana kadar hem lole hemde valoranta yatırdığım parayı yatırmasaydım bundan 2 sene öncesinde motor alabilirdim farklı hesaplarla tonla para harcamışımdır

Tamamdır ben kalabalık yapmasın diye dusunmustum
sorun olmaz o zamanla aşağılara inecektir her zaman yeni konu açılıyor

Top Bottom