Evde kendi imkanlarınla spor yapmak vs fitness

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar cebimde 230tl para var babama sorduğumda istemiyor destek çıkmıyor bu parayla sadece 1 ay fitness a gidebilirim fitnes a gitmek yerine dumbıl takımı alsam ne kadar gelişirim. 14 yaşındayım 178cm boy 90kg ağırlığım var ağırlığım sadece yap değil benim tahminim çünkü mesela örnek veriyorum bilek güreşinde sınıfımda 1 kişiyi yenememiştim oda 6 aydır spora gidiyodu sizce ne yapmalıyım

Alıyorsun 2. Elden sök taklı dambıl takımı,her gün 25 dk kardiyo arkası basıyorsun.

Play storeda yüksek puanlı fitnes uygulaması var. Ona bi bak istersen yardımcı olur.

Bu ürüne benzer bir tanesi bendede var. (kendim aldığımı bulamadım.) Barfiks için bayağı iş görüyor. Kapı barfiks barı diye internette arattığında bu üründen bir sürü var. Aklında bulunsun.

Alıyorsun 2. Elden sök taklı dambıl takımı,her gün 25 dk kardiyo arkası basıyorsun.
Anladım hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürüne benzer bir tanesi bendede var. (kendim aldığımı bulamadım.) Barfiks için bayağı iş görüyor. Kapı barfiks barı diye internette arattığında bu üründen bir sürü var. Aklında bulunsun.
Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Play storeda yüksek puanlı fitnes uygulaması var. Ona bi bak istersen yardımcı olur.
Ekipmanlı istiyorum kendi ağırlığım fazla olduğu için kendi ağırlığımla yapılan spor yoruyor baya

valla bizim burda demirden değişik duvar gibi bişey yapmışlardı ben orda bedava barfiks çekiyodum

Bence ekipman almak yerine koşu ve antrenman yap hem daha çok işe yarar ayrıca diyette yapmalısın

Dumble ile yapabileceğin hareket sayısı çok özellikle göğüs ve omuz hareketlerinin çoğu dumble ile yapılabiliyor.

1651678867864.png

Geri