Neler Yeni

Evde nasıl tek kalırım

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar ailem 5 gün şehirdışında olabilirler. Ailem benim de geleceğimi söylüyor fakat ben gelmek istemediğimi çünkü okulumun başladığını ve öğretmenlerin konulara girdiklerini söyledim. Ama annem ısrarla geleceksin diyor. Zaten LGS'ye 1,5 yıl kaldı düzenli olarak çalışmaya başladım. Şu anda gidersem tekrardan düzene girmem 15-20 günümü alacak. Sizce nasıl evde tek kalırım? @DarkNest @Prmy @memo5612

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlar ailem 10 gün şehirdışında olabilirler. Ailem benim de geleceğimi söylüyor fakat ben gelmek istemediğimi çünkü okulumun başladığını ve öğretmenlerin konulara girdiklerini söyledim. Ama annem ısrarla geleceksin diyor. Zaten LGS'ye 1,5 yıl kaldı düzenli olarak çalışmaya başladım. Şu anda gidersem tekrardan düzene girmem 15-20 günümü alacak. Sizce nasıl evde tek kalırım? @DarkNest @Prmy @memo5612
Yapabileceğin pek bir şey yok. Eğer ikna olmazlarsa bence tatile kitaplarla git çünkü çok geri kalırsın.

Zepett8

80+ Bronze
5 gün fazla bir gün değil ama herkes yeni konuya gireceği için problem olacak. Orada çalışacağım bir ortam yok maalesef full time birileri geliyor.
Siz gitmek istemediğinizi yine belirtin belki kabul ederler. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer giderseniz dönünce daha hızlı çalışmaya bakın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama hocam geri kalamam olamaz.

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz gitmek istemediğinizi yine belirtin belki kabul ederler. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer giderseniz dönünce daha hızlı çalışmaya bakın derim.
Birazdan tekrar deneyeceğim. Yani ne kadar hızlı çalışsam da İstanbul'da kalmam kadar başarılı olmayacak.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Arkadaşlar ailem 5 gün şehirdışında olabilirler. Ailem benim de geleceğimi söylüyor fakat ben gelmek istemediğimi çünkü okulumun başladığını ve öğretmenlerin konulara girdiklerini söyledim. Ama annem ısrarla geleceksin diyor. Zaten LGS'ye 1,5 yıl kaldı düzenli olarak çalışmaya başladım. Şu anda gidersem tekrardan düzene girmem 15-20 günümü alacak. Sizce nasıl evde tek kalırım? @DarkNest @Prmy @memo5612
Yani annenle konuşmalısın bu durumu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Beni bile tek bırakmıyorlar pek ümidin olmasın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Senin yaş 16-17 dimi
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha bu hafta sonu yaylaya gittiler 24 saat bile durulmadı. Kargo gelecek olmasına rağmen salmadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,827
Üyeler
164,918
Son üye
cagri21
Top Bottom