Evde nasıl yazılım ogreniriz ?

Udemy , Youtube
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne konuda gelişeceğini seçersen çok daha hızlı başlarsın , yazılımla ne yapmak istiyosun @Ysfens091

Herkes Udemy diyor ama ben birilerini izlerken anlamıyorum canım sıkılıyor ben okuyarak anlamayı seviyorum genellikle.O yüzden SoloLearn uygulamasını indirerek başladım temelimi öyle attım istersen deneyebilirsin.

Yazılımı bir okyanus olarak düşünebilirsin. Maalesef bu okyanustaki tüm bilgilere hakim olma şansımız yok. O yüzden ilk olarak kendinize sevdiğiniz bir alan belirlemeniz gerekiyor. Örneğin:
-Mobil uygulama geliştiricisi
-Mobil oyun geliştiricisi
-Yapay Zeka
-Web Geliştiricisi
...
Bu saydıklarım da kendi içlerine bölümlere ayrılıyor. İyi araştırıp kendi zevkine de uygun olan bir alan seçmen lazım. Diyelim ki alanını seçtin, Mobil uygulama geliştiriciliği. Bu sefer hangi dil ve framework'un sana göre daha avantajlı olduğunu belirleyip o alanda eğitim alman gerekiyor. Bu şekilde süper bir başlangıç yapabilirsin. Peki hocam nereden çalışabilirim:
Seçtiğin dil ve alana göre değişir bazı iyi hocalar Youtube'da bazıları BTK Akademi'de bazıları Udemy'de...
Örneğin Flutter TR'de bana göre en iyi hocalardan biri youtube'da. Ama Python Tenserflow için ise BTK'da çok kaliteli bir hoca var...
Kısacası kendine bir alan ve dil seç. Ona göre hoca ve kaynak önerelim :)

Yazılımı bir okyanus olarak düşünebilirsin. Maalesef bu okyanustaki tüm bilgilere hakim olma şansımız yok. O yüzden ilk olarak kendinize sevdiğiniz bir alan belirlemeniz gerekiyor. Örneğin:
-Yapay Zeka
-Web Geliştiricisi
...
Bu saydıklarım da kendi içlerine bölümlere ayrılıyor. İyi araştırıp kendi zevkine de uygun olan bir alan seçmen lazım. Diyelim ki alanını seçtin, Mobil uygulama geliştiriciliği. Bu sefer hangi dil ve framework'un sana göre daha avantajlı olduğunu belirleyip o alanda eğitim alman gerekiyor. Bu şekilde süper bir başlangıç yapabilirsin. Peki hocam nereden çalışabilirim:
Seçtiğin dil ve alana göre değişir bazı iyi hocalar Youtube'da bazıları BTK Akademi'de bazıları Udemy'de...
Örneğin Flutter TR'de bana göre en iyi hocalardan biri youtube'da. Ama Python Tenserflow için ise BTK'da çok kaliteli bir hoca var...
Mobil uygulama geliştiricisi olmak için neler öğrenmemiz gerekiyor

Mobil uygulama geliştiricisi olmak için neler öğrenmemiz gerekiyor
Başlamak için bir dil ve framework seçmen gerekiyor. Araştır. Sana ve isteklerine göre en uygun olanını seçip başla. Ardından belli bir seviyeye geldikten sonra bol bol proje yap. Bu gerçekten önemli. Medium'dan makale okumayı unutma. Çok kaliteli yazılar bolca var.

-Yapay Zeka
-Web Geliştiricisi
...
Web geliştirme istiyorum hocam.

Geri