Evde odadan odaya internet çekmiyor veya az çekiyor nasıl düzeltebilirim?

Reaksiyon skoru
25
Evde modem benim odamda ve oyun oynayan birisiyim ama oynamazken ya da oynarken başka bir odaya geçince veyahut balkona geçince interneti sanki birisi boğazından sıkmış interneti kaçırmaması için tutuyor gibi. İnternetin diğer odalarda ve balkonda çekmesi için nasıl bir yol izleyebilirim? Türknet kullanıyorum fiberim var.

router veya menzil genişletici alabilirsiniz ev küçükse menzil genişletici alın yeterli olur bence

üstteki akadaşa katılıyorum.+1111111

router daha stabil ve daha iyi performans verir menzil genişletici adı üstünde menzili genişletiyor yani 1 diş çekiyorsa bunun sayesinde çekmediği yer kalmaz işinizi görür önerilerim bunlar

router daha stabil ve daha iyi performans verir menzil genişletici adı üstünde menzili genişletiyor yani 1 diş çekiyorsa bunun sayesinde çekmediği yer kalmaz işinizi görür önerilerim bunlar

TP link ile bunun arasında çok fark var mı ?

TP link ile bunun arasında çok fark var mı ?
fark neredeyse yok senin attığını alırdım mercusys iyi marka benim attığımdan daha iyi çekim gücüne sahip sadece mesh desteği yok o kadar 5 ghz 2.4 ghz hızları aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5g yi kapatınca 2.4 ün daha iyi çekmesi gibi bir durum varmı gerçekten
5 ghz bulunduğunuz odada çok iyi verim sağlar odadan çıkıp farkla odalara geçince hız direkt düşür tabii ki farkları var bu yüzden 2.4 ghz var ama atıyorum 100 mbps alıyorsanız bunda 40 50 60 vs alırsınız hız olarak

fark neredeyse yok senin attığını alırdım mercusys iyi marka benim attığımdan daha iyi çekim gücüne sahip sadece mesh desteği yok o kadar 5 ghz 2.4 ghz hızları aynı

Bu ise en ucuzu sanırım. Bunda da acsses point yok gibi.

Menzil arttırıcı cihaz iyi oluyor ama oyun oynuyorsan ping kaybı kaçınılmaz maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri