Neler Yeni

Evde tek kalacak çocuk için sim kart takılabilir akıllı saat önerisi çok önemli

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
yanlış anlamayın ama 25 sene evvelki sanal bebek furyasına gittim resmen.
resmen bir cihaz ile kardeşinizi büyütmeye çalışmaya çalışıyorsunuz gibi algı yaratıyor mesajınız.

1726860214931.png

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yakup Furkan Kuru
Saçma saçma cevaplar verip zamanımı harcamasanız mı? Yardım bulmak için bir konu açtım ne kadar gereksiz yorum varsa böyle önemli bir konuya toplandı. Goy goy yapacaksanız gelin çay ısmarlayayım.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yakup Furkan Kuru
yanlış anlamayın ama 25 sene evvelki sanal bebek furyasına gittim resmen.
resmen bir cihaz ile kardeşinizi büyütmeye çalışmaya çalışıyorsunuz gibi algı yaratıyor mesajınız.

Alıntıyı görüntüle
Evde herkes çalışıyor ancak asgari ücretle herkes her istediğini alamıyor. Benim de üniversite vs bir çok masraf için para biriktirmem lazım. 9 yaşında ki bir çocuğu istediğini yapabilecek şekilde takip etmek istiyorum. Ben işteyken aklım kalmasın. Güvende olsun ödevlerini, yemesini içmesini takip etmek istiyorum. Siz nasıl anlarsanız anlayın. Yardımcı olmayacaksanız konuyu meşgul etmeyin.

Evde herkes çalışıyor ancak asgari ücretle herkes her istediğini alamıyor. Benim de üniversite vs bir çok masraf için para biriktirmem lazım. 9 yaşında ki bir çocuğu istediğini yapabilecek şekilde takip etmek istiyorum. Ben işteyken aklım kalmasın. Güvende olsun ödevlerini, yemesini içmesini takip etmek istiyorum. Siz nasıl anlarsanız anlayın. Yardımcı olmayacaksanız konuyu meşgul etmeyin.
https://www.trendyol.com/smartberry...e-p-310164714?boutiqueId=61&merchantId=903673 farklı renkleri mevcut

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

şu arkadaşın mesajı zaten birçok şeyi özetliyor.

Bu yaşta bir kardeşimizi zaten yalnız bırakabilecekseniz bu zamana kadar o eğitimi ve yaşam şartlarını bilen bir birey gibi sindirmiş olmalı.

Allah yardımcınız olsun.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yakup Furkan Kuru

Bu yaşta bir kardeşimizi zaten yalnız bırakabilecekseniz bu zamana kadar o eğitimi ve yaşam şartlarını bilen bir birey gibi sindirmiş olmalı.

Allah yardımcınız olsun.
Ekran bağımlısı bir çocuk. Söylemedikçe bazı şeyleri yapmıyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum

Allah yardımcınız olsun.
aynı kısı yanılmıyorsam

Kankalar adamın başka opsiyonu yok belli ki, bildiğiniz marka varsa önerin, ben 2 tane link attım tcl elbet daha iyidir ancak 2 kat fiyat oynuyor smartberry alınabilir, rengini seçip bileğinden çıkarmazsa sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. 8 yaşındaki bir çocuğun evde canının sıkılmaması lazım onun için de meşguliyet bir şeyler bulmanız gerekiyor ona, oyun felan oynasa yine iyidir :)

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yakup Furkan Kuru
Top Bottom