Saçma saçma cevaplar verip zamanımı harcamasanız mı? Yardım bulmak için bir konu açtım ne kadar gereksiz yorum varsa böyle önemli bir konuya toplandı. Goy goy yapacaksanız gelin çay ısmarlayayım.odaya kitle
8 yasında 4.sınıf cok geldı bana ama mıkrofonlu kamerlar var onlarada bakabılırsınız saatı felanda kolundan cıkarabılır4. sınıfa gidiyor
Evde herkes çalışıyor ancak asgari ücretle herkes her istediğini alamıyor. Benim de üniversite vs bir çok masraf için para biriktirmem lazım. 9 yaşında ki bir çocuğu istediğini yapabilecek şekilde takip etmek istiyorum. Ben işteyken aklım kalmasın. Güvende olsun ödevlerini, yemesini içmesini takip etmek istiyorum. Siz nasıl anlarsanız anlayın. Yardımcı olmayacaksanız konuyu meşgul etmeyin.yanlış anlamayın ama 25 sene evvelki sanal bebek furyasına gittim resmen.
resmen bir cihaz ile kardeşinizi büyütmeye çalışmaya çalışıyorsunuz gibi algı yaratıyor mesajınız.
Alıntıyı görüntüle
https://www.trendyol.com/smartberry...e-p-310164714?boutiqueId=61&merchantId=903673 farklı renkleri mevcutEvde herkes çalışıyor ancak asgari ücretle herkes her istediğini alamıyor. Benim de üniversite vs bir çok masraf için para biriktirmem lazım. 9 yaşında ki bir çocuğu istediğini yapabilecek şekilde takip etmek istiyorum. Ben işteyken aklım kalmasın. Güvende olsun ödevlerini, yemesini içmesini takip etmek istiyorum. Siz nasıl anlarsanız anlayın. Yardımcı olmayacaksanız konuyu meşgul etmeyin.
Evde herkes çalışıyor ancak asgari ücretle herkes her istediğini alamıyor. Benim de üniversite vs bir çok masraf için para biriktirmem lazım. 9 yaşında ki bir çocuğu istediğini yapabilecek şekilde takip etmek istiyorum. Ben işteyken aklım kalmasın. Güvende olsun ödevlerini, yemesini içmesini takip etmek istiyorum. Siz nasıl anlarsanız anlayın. Yardımcı olmayacaksanız konuyu meşgul etmeyin.
Ekran bağımlısı bir çocuk. Söylemedikçe bazı şeyleri yapmıyor.Evde tek kalacak çocuk için sim kart takılabilir akıllı saat önerisi çok önemli
Ey ahali, küçük kardeşime bakmak sorumluluğundan dolayı işe gidemiyorum. 8 yaşında, ancak bizim gibi yetişmediği için aç kalabilir, korkabilir, yemek yemeyi; su içmeyi unutabilir. Telefona da çok sahip çıkabileceğini düşünmediğimiz için böyle bir cihaz varsa önermenizi acilen rica ediyorum.forum.donanimarsivi.com
şu arkadaşın mesajı zaten birçok şeyi özetliyor.
Bu yaşta bir kardeşimizi zaten yalnız bırakabilecekseniz bu zamana kadar o eğitimi ve yaşam şartlarını bilen bir birey gibi sindirmiş olmalı.
Allah yardımcınız olsun.
aynı kısı yanılmıyorsamEvde tek kalacak çocuk için sim kart takılabilir akıllı saat önerisi çok önemli
Ey ahali, küçük kardeşime bakmak sorumluluğundan dolayı işe gidemiyorum. 8 yaşında, ancak bizim gibi yetişmediği için aç kalabilir, korkabilir, yemek yemeyi; su içmeyi unutabilir. Telefona da çok sahip çıkabileceğini düşünmediğimiz için böyle bir cihaz varsa önermenizi acilen rica ediyorum.forum.donanimarsivi.com
şu arkadaşın mesajı zaten birçok şeyi özetliyor.
Bu yaşta bir kardeşimizi zaten yalnız bırakabilecekseniz bu zamana kadar o eğitimi ve yaşam şartlarını bilen bir birey gibi sindirmiş olmalı.
Allah yardımcınız olsun.
aç kalabilir, korkabilir, yemek yemeyi; su içmeyi unutabilir.
Değil kardeşim. Abartılı söylediğime bakma ama haddini bil benim ağzımı bozdurtma!çocuk otizmli mi?