Evde yapabilabilecek iş arıyorum paketleme vs vs İZMİR

necmer0

80+
Reaksiyon skoru
25
İzmirde oturuyorum kız arkadaşım evde yapılabilecek iş arıyor herhangi bir iş modeli bilgisi olan şu şu işi yapabilir diye bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Şimdi burada konu açtın, büyük ihtimalle de konuştun. 1 güne kalmaz Instagram'da reklamları çıkar. Kesinlikle onlara bulaşma. Biz paçamızı zor kurtardık, alayı dolandırıcı...

Şimdi burada konu açtın, büyük ihtimalle de konuştun. 1 güne kalmaz Instagram'da reklamları çıkar. Kesinlikle onlara bulaşma. Biz paçamızı zor kurtardık, alayı dolandırıcı...
Yok kanka biliyorum onları sizlerin önerdikleri hariç çokta girmemeye çalışıyorum

Evden para kazanmak çok zor be hocam herkesin hayali ama öyle bi dünya yok yattın yerden para olmaz para isteyen sabahın köründe binecek 40 kişilik minübüse

Ne oldu hocam

Bir şey için 350 tl verdik, ondan sonra kargo parası olarak tek seferlik 3k istediler. Onu vermedik tabi ve vazgeçtik. Ben de gönderdiğim 350 tl yi istedim. Bir sürü gerçek gibi gözüken hukuki döküman gönderdiler. Sizi dava edeceğiz falan. Telefon açtım saydım sövdüm dedim bunları da delil olarak dosyanın içine koyarsın diye. 1 senedir ses seda yok. :D

İzmirde oturuyorum kız arkadaşım evde yapılabilecek iş arıyor herhangi bir iş modeli bilgisi olan şu şu işi yapabilir diye bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Evden çalışma modelini uygulayan çağrı merkezleri var. Bunun dışında evden paketleme vs gibi işlerin tamamı dolandırıcı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri