mesh wifi olayının range extender ve Router dan falan farkları nedir tam olayı ne yani
Bildiğim kadarıyla Range extender'dan baya farklı ama Router'dan çok da devasa farkı yok. Avantajı da iletişim kurma hızının diğer sistemlerden yüksek olması diye biliyorum. Bazı mesh modemlerin arayüzlerindeki kolay ayarlamalar vs. de sayılabilir başka bir avantaj olarak. Bir de menzil olarak daha geniş alanlar kaplayabiliyorlar, bu da wifi hızını evin her yerinde maksimumda kullanabilmeyi sağlıyor.
Kurulumu da kolaydı. Uygulaması ile takip de edebiliyorsunuz.
Ustam konudan alakasız işlemcinin sıcaklığı ne durumda acaba? Noctua serin tutabiliyor mu? Merak ettim
Hocam oyunlarda taş çatlasa 70-72 derece gördüm. Bu yeni işlemciler arasında kule tipi ile soğutulabilecek en iyi işlemci.
Noctua fiyatı artmıştır ama Phantom Spirit var onu öneririm. O da güzel soğutucu.
Benimde asıl planım bu ama son kez bi ihtimal sorayım dedim siz hangi cihazı aldınız öneriniz var mı ben biraz baktım tp link deco s7 düşünüyorum
Ben TP-Link Deco M4 kullanıyorum. Daha alt modelini de alırdım aslında da bunda gigabit portu var arkasında ondan dedim ileride olur da ekonomi el verirse gigabit internet kullanırım diye tercih ettim.
Sizin modele baktım fena değil. Üründe istedikleriniz onlar ise gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Alt modellere de bakmanızı öneririm TP-Link'in sayfasından. Belki de alt modeller daha uygun gelir sizin talebinize.