Tamamdır bugün alırım ozamanVay be şansa bak ben de eş alıcaktım kuşuma. Neyse muhabbet kuşu yemleri gerçekten çok ama çok ucuz. 10TL'lik yem alıyorum 3-4 ay yetiyor.
Vay be şansa bak ben de eş alıcaktım kuşuma. Neyse muhabbet kuşu yemleri gerçekten çok ama çok ucuz. 10TL'lik yem alıyorum 3-4 ay yetiyor.
Parmağını yavaş yavaş ayaklarına doğru götür. Eğer üretimhaneden gelmediyse muhtemelen ele alışık olacaktır çünkü kafasından gördüğüm üzere 6 aydan büyük yani ona iyi bakan bir sahibi varsa ele alışıktır.Ondan salmadim . Da burdada ölmesinden korkuyorum daha önce hiç kuş bakmadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ele gleip gelmedigine bakmadım hiç kuş bakmadigimdan nasil alacagimi bilemedim.
bordo bereli eğitimi yapıyorum kazanırsa veriyorum.aç mı bırakıyon hayvanı
Çubuk şeklindeki ballı yemlerden aldırmaya çalışırlarsa sakın alma. Asacak yerin yok ve genelde sürekli o yemleri koparıp yere atıyor kuşlar. Normal pakette yem alırsan daha iyi olablir.Oyüzden salmiyorum .
Yem alıcam şimdi
Tamamdır normal paketli yemi neye koyup vereyim?Çubuk şeklindeki ballı yemlerden aldırmaya çalışırlarsa sakın alma. Asacak yerin yok ve genelde sürekli o yemleri koparıp yere atıyor kuşlar. Normal pakette yem alırsan daha iyi olablir.
Çubuk şeklindeki ballı yemlerden aldırmaya çalışırlarsa sakın alma. Asacak yerin yok ve genelde sürekli o yemleri koparıp yere atıyor kuşlar. Normal pakette yem alırsan daha iyi olablir.
Ufak bi kaseye koyabilirsin, çok derin olmasa iyi olabilirTamamdır normal paketli yemi neye koyup vereyim?