Gündüz 10 gibi çok enerjik oluyorlar bence kendine alıştırmaya çalış ve sakın ezme parmağını falan yavaşça yaklaştır bu arada yüzünün fotoğrafını atabilirmisin yaşına ve cinsiyetine bakıyımelimi 1 kere yaklaştırdım yavaşça ama o da geriye doğru yürümeye başladı.
gittim kafes aldım suluğuna su koydum yemini de koydum.
kapağını açıp yanına bıraktım
Bugün gidip yarım kilo yem aldim.Yem al besle dışarı salarsan yüksek ihtimalle ölür. Bir tane de kafes al veya atılmış bul bir tane idarelik.
Bugün gidip yarım kilo yem aldim.
Kutu hazırlamıştım aslında ama sonradan gittim bide kafes aldım suyunu falan koydum.
Şuan uyuyo herhalde .Elinizi yaklaştırınca uçmuyorsa ele gelebilir.
Eğer elinizden uzaklaşıyorsa yavaş yavaş üzerine doğru götürün elinizi, elinize gelir muhtemelen.
Elinizi yaklaştırınca uçmuyorsa ele gelebilir.
Eğer elinizden uzaklaşıyorsa yavaş yavaş üzerine doğru götürün elinizi, elinize gelir muhtemelen.
Alıntıyı görüntüle
Kafesi yanına koymuştum kendi girmiş içeri.
Yapmam gereken baska bir şey var mi?
Veya almam gereken
Yaninda ayna olsa bi problem olur mu?
Bu kuşu hiç su içerken görmedim susayip susamadigini nasil anlayacağımElinizi yaklaştırınca uçmuyorsa ele gelebilir.
Kafes çok küçük olmus kalsiyumun için kalamar kemiği ve mineral blok lazım su da oraya olmamış suluk almaya çalışınAlıntıyı görüntüle
Kafesi yanına koymuştum kendi girmiş içeri.
Yapmam gereken baska bir şey var mi?
Veya almam gereken
Yaninda ayna olsa bi problem olur mu?