Merhaba , PSU Uyumludur Da , Önermiyorum Markayı.Sipariş etmeyi düşündüğüm bir Everest EPS-600A adlı PSU var sizce H61H2-M2 ile uyumlumdur ?
300 Lira verebileceğim bir bütcem var yardımcı olabilirmisin ?Merhaba , PSU Uyumludur Da , Önermiyorum Markayı.
Tavsiyem Bu Olacaktır.
Xigmatek EN40711 600W X-POWER X-Calibre 600 80Plus Power Fiyatı
Xigmatek EN40711 600W X-POWER X-Calibre 600 80Plus Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İlla 600Watt Olması Gerekmiyor Galiba.300 Lira verebileceğim bir bütcem var yardımcı olabilirmisin ?
Çok özür dileyerek bu uyumlu olur mu hocam?İlla 600Watt Olması Gerekmiyor Galiba.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Dostum önerdiğin güç kaynağı diğerinden farksız. Kardeşim en kötü fsp al. Ya da high power eco serisine bakabilirsin.İlla 600Watt Olması Gerekmiyor Galiba.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Dostum önerdiğin güç kaynağı diğerinden farksız. Kardeşim en kötü fsp al. Ya da high power eco serisine bakabilirsin.
Dostum gerçekten farksız, iyi bir güç kaynağı değil aerocool cylon. Aslında bakarsan bir kaç ürünü dışında aerocool iyi bir güç kaynağı üretici firması değil.He farksız (!)
Herşeyden vazgeçip pc toplamayı bırakıcam gibi kararsızlık başa belaDostum gerçekten farksız, iyi bir güç kaynağı değil aerocool cylon. Aslında bakarsan bir kaç ürünü dışında aerocool iyi bir güç kaynağı üretici firması değil.
Forumda fspnin ürünleri çok öneriliyor bakabilirsin. Highpower eco seriside üzmez herhalde. Bu bütçede alacağınız şeylerin üst düzey kalitede olmayacağını belirtmeliyim.Herşeyden vazgeçip PC toplamayı bırakıcam gibi kararsızlık başa bela
Forumda fspnin ürünleri çok öneriliyor bakabilirsin. Highpower eco seriside üzmez herhalde. Bu bütçede alacağınız şeylerin üst düzey kalitede olmayacağını belirtmeliyim.
Forumdaki herkes öneriyor. Koruma sayısı ve koruma sertifikalarının sayısı tatmin edici. Alınabilir.bunu alıyorumBilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11