Neler Yeni

Everest EPS-600A ile H61H2-M2 uyumlumudur ?

emmi

80+
Dostum önerdiğin güç kaynağı diğerinden farksız. Kardeşim en kötü fsp al. Ya da high power eco serisine bakabilirsin.
Daha Önce "Aerocool" Marka Bir PSU Kullanmamışsın Belli.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Daha Önce "Aerocool" Marka Bir PSU Kullanmamışsın Belli.
Kardeşim içerisindeki bileşenlere bakmak için kullanmak gerekmez. Dediğin şey bir "x" markasının faresinin sensörünün ve switchlerinin kötü olmasını söylememe karşın kullanmadan yorum yapma demene benzer. İstersen İngilizce istersen Türkçe bir şekilde düzgünce bir araştırmada bulunursan görürsün zaten. Bazı modelleri iyi ama genelde iyi güç kaynaklarına sahip olmayan bir marka.

emmi

80+
Kardeşim içerisindeki bileşenlere bakmak için kullanmak gerekmez. Dediğin şey bir "x" markasının faresinin sensörünün ve switchlerinin kötü olmasını söylememe karşın kullanmadan yorum yapma demene benzer. İstersen İngilizce istersen Türkçe bir şekilde düzgünce bir araştırmada bulunursan görürsün zaten. Bazı modelleri iyi ama genelde iyi güç kaynaklarına sahip olmayan bir marka.
Kardeşim , Ben Kendim Kullanıyorum 2 Sene Oldu.
Aynı Ürün Hem Kasasını Kullanıyorum , Hem PSU'Sunu Kendini Zamanında Kanıtlamış Bir Firma.
Yeniler Bilmez , Eskiler İyi Bilir Bu Markayı.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kardeşim , Ben Kendim Kullanıyorum 2 Sene Oldu.
Aynı Ürün Hem Kasasını Kullanıyorum , Hem PSU'Sunu Kendini Zamanında Kanıtlamış Bir Firma.
Yeniler Bilmez , Eskiler İyi Bilir Bu Markayı.
Ahahahahha pekala kardeşim. Hiç tartışmayacağım belli ki bir gram fikrin yok güç kaynakları ile ilgili.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Sizde Sosyal Medyada Şişirilmiş Siktiri Boktan Markalarla Doldurun Beyninizi.
Kolay Gelsin.
Kardeşim seviyen belli oluyor zaten. Kimsenin şişirmesiyle felan alakası yok. Az düz mantığa ve elektronikle ilgili az bir bilgiye sahip olman yeterdi. Yazık kafana. Ama doğru siz oturup idüğü belirsiz parçalar kullanan idüğü belirsiz markalara feee peeee diyen tayfasınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,503
Üyeler
164,016
Son üye
trmhmt
Top Bottom