Neler Yeni

🔥İndirim Everest KB-R61 Bright Aydınlatmalı Sabit Bilek Destekli Klavye 372 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
hayri ceylan

Işıklı mışıklı olsun, bilek desteği da olsa tadından yenmez diyen arkadaşlar için uygun fiyatlı klavye... 1 hamburger menü fiyatına sonuç olarak. Piyasası 450 TL den yukarıda görünüyor. İhtiyacı olan için paylaştım. Herkese iyi forumlar.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Burak

Işıklı mışıklı olsun, bilek desteği da olsa tadından yenmez diyen arkadaşlar için uygun fiyatlı klavye... 1 hamburger menü fiyatına sonuç olarak. Piyasası 450 TL den yukarıda görünüyor. İhtiyacı olan için paylaştım. Herkese iyi forumlar.
Everest ve rampage ürünlerinden uzak durmakta bence fayda var ucuz ama aşırı dandik pahalı dahi olsa dandik olabiliyor ürünleri çok iyi deneyimler yaşamadım rampage ve everestte .

KınalıKeçi

80+ Bronze
daktilo (blueswitch) sesinden rahatsız olmayanlar bence bunu almalı
ama illaki membran veya diğer switchler için alternatif arıyorsanız bu klavye alınabilir bence pek bir indirim yok ama iş görür

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Sercan SAYİT
USB'li aydınlatmalı bilek desteği sandım, dedim bu nasıl bir şey acaba.

dencet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
deniz çetin
daktilo (blueswitch) sesinden rahatsız olmayanlar bence bunu almalı
ama illaki membran veya diğer switchler için alternatif arıyorsanız bu klavye alınabilir bence pek bir indirim yok ama iş görür
hocam bu attığınız klavye mekanık mı anlayamadım

borkburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Börk
Şuan ki ürünlerin kalitesini bilmiyorum ancak yıllar yıllar önce 2015-16 yılındı Everest rampage kb-r8 modeli almıştım. O günden bugüne hala kullanıyorum taş gibi çıktı valla. Ama şuan o kadar kaliteli olacağını düşünmüyorum. Eski güzel günler..

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
hayri ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradaki fiyat farkı %50 ye yakın. Ama bütçesi yeten ( Çok bir fark yok) için mekanik klavye olan model alınması daha uygun tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,426
Üyeler
170,545
Son üye
KKTY
Top Bottom