🔥İndirim Everest KB-R61 Bright Aydınlatmalı Sabit Bilek Destekli Klavye 372 TL

Reaksiyon skoru
130

Işıklı mışıklı olsun, bilek desteği da olsa tadından yenmez diyen arkadaşlar için uygun fiyatlı klavye... 1 hamburger menü fiyatına sonuç olarak. Piyasası 450 TL den yukarıda görünüyor. İhtiyacı olan için paylaştım. Herkese iyi forumlar.

Işıklı mışıklı olsun, bilek desteği da olsa tadından yenmez diyen arkadaşlar için uygun fiyatlı klavye... 1 hamburger menü fiyatına sonuç olarak. Piyasası 450 TL den yukarıda görünüyor. İhtiyacı olan için paylaştım. Herkese iyi forumlar.
Everest ve rampage ürünlerinden uzak durmakta bence fayda var ucuz ama aşırı dandik pahalı dahi olsa dandik olabiliyor ürünleri çok iyi deneyimler yaşamadım rampage ve everestte .

daktilo (blueswitch) sesinden rahatsız olmayanlar bence bunu almalı
ama illaki membran veya diğer switchler için alternatif arıyorsanız bu klavye alınabilir bence pek bir indirim yok ama iş görür

USB'li aydınlatmalı bilek desteği sandım, dedim bu nasıl bir şey acaba.

daktilo (blueswitch) sesinden rahatsız olmayanlar bence bunu almalı
ama illaki membran veya diğer switchler için alternatif arıyorsanız bu klavye alınabilir bence pek bir indirim yok ama iş görür
hocam bu attığınız klavye mekanık mı anlayamadım

Şuan ki ürünlerin kalitesini bilmiyorum ancak yıllar yıllar önce 2015-16 yılındı Everest rampage kb-r8 modeli almıştım. O günden bugüne hala kullanıyorum taş gibi çıktı valla. Ama şuan o kadar kaliteli olacağını düşünmüyorum. Eski güzel günler..

Aradaki fiyat farkı %50 ye yakın. Ama bütçesi yeten ( Çok bir fark yok) için mekanik klavye olan model alınması daha uygun tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,125
Üyeler
185,381
Son üye
Sentrk
Geri