Everest marka PSU' sistemimi olabildiğince korumaya almak için akım korumalı priz yeter mi? Sistemim imzada. Psu nun modelini bilmiyorum önerebileceğiniz bir GERÇEK AKIM KORUMALI Priz varmı. Max 200 tl felan.
Sistem bu akşam geliyor dostum kasayı ailem ucuz diye bunu almış. Ki yaşım küçük değil. Rahatsızlıgım var diye çalışamıyorum. Ailemin durumu vardı aldı. Keşke almasalardı.200 TL`yi ona vermek yerine 100-200 daha ekle yeni PSU al?
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamam. Onu sat üstüne ekle al bunuSistem bu akşam geliyor dostum kasayı ailem ucuz diye bunu almış. Ki yaşım küçük değil. Rahatsızlıgım var diye çalışamıyorum. Ailemin durumu vardı aldı. Keşke almasalardı.
kral eski kasamı 200 e felan satıp akrabalarımdan 50 60 kim verirse ki hepsiyle aram çok iyidir. arkadaşın önerdiği psu yu alacağm fsp yi. https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/ Peki bu arada priz alsam korurmu pc yi veya ilk 3 4 ay bir şey olurmu pc ye içim gidiyor ciddeneverest psuyu kesin sat patlar falan yeniden sistem almak zorunda kalırsınız
200TL akım korumalı prize vermektense Biraz daha ekleyip kaliteli bir psu almak daha iyi olur.Everest marka PSU' sistemimi olabildiğince korumaya almak için akım korumalı priz yeter mi? Sistemim imzada. Psu nun modelini bilmiyorum önerebileceğiniz bir GERÇEK AKIM KORUMALI Priz varmı. Max 200 TL felan.
Pek korumaz priz tek basına psu da önemlikral eski kasamı 200 e felan satıp akrabalarımdan 50 60 kim verirse ki hepsiyle aram çok iyidir. arkadaşın önerdiği psu yu alacağm fsp yi. https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/ Peki bu arada priz alsam korurmu PC yi veya ilk 3 4 ay bir şey olurmu PC ye içim gidiyor cidden
Valla aga çok saçmasonik bi durumdayım. Peki o psu için gerekli 450 tl yi biriktirene kadar ortalama max 6 ay desek psu patlarmı ki cs go ets2 render vs alacağım orta grafiklerde.200TL akım korumalı prize vermektense Biraz daha ekleyip kaliteli bir psu almak daha iyi olur.
o fiyata bi indirimden fsp marka psu alEverest marka PSU' sistemimi olabildiğince korumaya almak için akım korumalı priz yeter mi? Sistemim imzada. Psu nun modelini bilmiyorum önerebileceğiniz bir GERÇEK AKIM KORUMALI Priz varmı. Max 200 TL felan.
priz pek işe yaramaz sadece yüksek akımı korur diye biliyorum ama alçak akım gelirse onda sıkıntıkral eski kasamı 200 e felan satıp akrabalarımdan 50 60 kim verirse ki hepsiyle aram çok iyidir. arkadaşın önerdiği psu yu alacağm fsp yi. https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/ Peki bu arada priz alsam korurmu PC yi veya ilk 3 4 ay bir şey olurmu PC ye içim gidiyor cidden
Render alacağim diyorsun yani psu %100 yüke girecek o psu nun 5 6 ay gideceğini pek sanmamValla aga çok saçmasonik bi durumdayım. Peki o psu için gerekli 450 TL yi biriktirene kadar ortalama max 6 ay desek psu patlarmı ki cs go ets2 render vs alacağım orta grafiklerde.
her türlü dardayız güzel. 200 tl ona ver psu al veya 450 biriktir psu al vay arkadaş oldugum duruma bak ya sistem çöpe gidicek kullanmaya korkuyorum cidden çok pis dardayımpriz pek işe yaramaz sadece yüksek akımı korur diye biliyorum ama alçak akım gelirse onda sıkıntı
kanka her zaman değil haftada 2-3 kez felan profeesyonel after effects kullanıcısıyım.Render alacağim diyorsun yani psu %100 yüke girecek o psu nun 5 6 ay gideceğini pek sanmam