Neler Yeni

EVET SONUNDA O OYUN TANITILDI :)

trailer beklentılerınızı karşıladımı?

• evet

Oylar: 33 47.8%
  • hayır

Oylar: 17 24.6%
  • orta

Oylar: 19 27.5%

• Oy kullanan toplam üye
    69

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

JSezar

80+ Silver

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Bu oyun rdr2 nin bile gerisinde kalır yazıyorum buraya
zaten rockstarı o zaman cıdden keserler rockstar kendı cukurunu kazar benım gıbı ındıe oyunları ve doom gibi oyunları sevenlerde oturup ızler :D

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Rdr2 yi beğenmemişsin anlaşılan
oyunun hikayesi güzeldi lakin görevden görevlere giderken 10 15dk at sürmek oyunun sonlarına doğru işkence gibiydi. Şu lanet olası atları hızlı yapsalarmış keşke...

CupOk

80+ Bronze
oyunun hikayesi güzeldi lakin görevden görevlere giderken 10 15dk at sürmek oyunun sonlarına doğru işkence gibiydi. Şu lanet olası atları hızlı yapsalarmış keşke...
Canım istemedikçe atla gezmemiştim ben de. Bir yerden sonra beni de sıkmaya başladı. Ben de kamptan hızlı seyahati kullanmaya başlamıştım, hızlı seyahatte bayınca yine at sürmeye geri döndüm böylece pek sıkmadı

Knispel

80+ Bronze
Çok değişken bir konu o aslında. Ben çoğu zaman fast travel kullanmıyordum sadece at ile gidiyordum. Çünkü görev yerlerine gidene kadar oyunda bir çok npc ile veya oyunun doğasıyla karşılaşıyorsunuz.

CupOk

80+ Bronze
Çok değişken bir konu o aslında. Ben çoğu zaman fast travel kullanmıyordum sadece at ile gidiyordum. Çünkü görev yerlerine gidene kadar oyunda bir çok npc ile veya oyunun doğasıyla karşılaşıyorsunuz.
Aynı şekil şu sebep sayesinde at sürmeyi bana zulüm etmedi oyun. Mesela GTA 5 de araba sürerken çok sıkılıyordum, rdr 2 de at sürmek daha eğlenceli bana göre

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Evet dediğiniz doğru ilk başlarda açık dünyada takılmak eğlenceliydi ama 60. saatten sonra sıkmaya başladı tabii bu benim western evrenine ilgim olmadığından dolayı da olaiblir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom