Neler Yeni

EVET SONUNDA O OYUN TANITILDI :)

trailer beklentılerınızı karşıladımı?

• evet

Oylar: 33 47.8%
  • hayır

Oylar: 17 24.6%
  • orta

Oylar: 19 27.5%

• Oy kullanan toplam üye
    69

CptSpork

80+ Bronze
İlk trailerden bence yorum yapmak mantıksız olur. Trailer 1 olarak yayınlandı ve bu da demek oluyor ki diğer oyunlarında yaptıkları gibi daha fazla trailer göreceğiz. Gameplay trailer görmeden yorum yapmamak lazım ama bence videoda gösterilenler bile muazzam. GTA 5, 2013'de çıkan bir oyun o oyun bile çıkışından bu yana çok değişti. Aynı şekilde Rockstar şuan ne yapsa her türlü GTA 5'den çok daha iyi olacak çünki 2013'ün teknolojisi ile 2023'ün teknolojisi bir değil. GTA 5'de kullanılan çoğu kütüphane, yazılım, teknoloji çok çok eski ve oyun bunların üzerine inşa edildi. Yani demem odur ki GTA 6 her türlü her anlamda GTA 5'den çok daha iyi bir oyun olacak. Çıkışında beklentimizi karşılamasa bile bir kaç seneye kalmadan oyun çok toparlıyacak. Grafik konusuna çok takılmamanızı tavsiye ederim çünki rockstar grafik anlamında biz oyuncuların ne beklediğini ne istediğini biliyor. GTA 5'e şuan yapılan grafik modları bile (QuantV, NVE vb.) hiç biri büyük bir ekip değil. Ya tek kişinin yada bir kaç kişinin geliştirdiği grafik modları bunlar. Eğer bir kaç kişi böyle işler yapabiliyorsa koskoca R*, grafik anlamında bizi doyuracaktır merak etmeyin.

Benim en çok merak ettiğim nokta PC ve Online çıkışı nasıl, ne zaman olacak. Hikaye gram umrumda değil çünki gta'nın artık bir hikaye oyunu değil de multiplayer odaklı bir oyun olduğunu düşünüyorum. FiveM'in yapımcısı olan Cfx.re'yi bünyelerine kattılar. Acaba GTA 6'da Fortnite'nin izlediği gibi bir yol görür müyüz? Onlinesinin devasa olmasını bekliyorum.

The Semih

80+ Gold
Rdr2 ve gta5 in daha detaylı bir dünyası gibi. Pek sanmıyorum downgrade yiyeceğini.
Downgrade yerse PS5 te yer 2026 ya kadar PC tarafında RTX 6090 olucak PS6 da çıkmış olur muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk trailerden bence yorum yapmak mantıksız olur. Trailer 1 olarak yayınlandı ve bu da demek oluyor ki diğer oyunlarında yaptıkları gibi daha fazla trailer göreceğiz. Gameplay trailer görmeden yorum yapmamak lazım ama bence videoda gösterilenler bile muazzam. GTA 5, 2013'de çıkan bir oyun o oyun bile çıkışından bu yana çok değişti. Aynı şekilde Rockstar şuan ne yapsa her türlü GTA 5'den çok daha iyi olacak çünki 2013'ün teknolojisi ile 2023'ün teknolojisi bir değil. GTA 5'de kullanılan çoğu kütüphane, yazılım, teknoloji çok çok eski ve oyun bunların üzerine inşa edildi. Yani demem odur ki GTA 6 her türlü her anlamda GTA 5'den çok daha iyi bir oyun olacak. Çıkışında beklentimizi karşılamasa bile bir kaç seneye kalmadan oyun çok toparlıyacak. Grafik konusuna çok takılmamanızı tavsiye ederim çünki rockstar grafik anlamında biz oyuncuların ne beklediğini ne istediğini biliyor. GTA 5'e şuan yapılan grafik modları bile (QuantV, NVE vb.) hiç biri büyük bir ekip değil. Ya tek kişinin yada bir kaç kişinin geliştirdiği grafik modları bunlar. Eğer bir kaç kişi böyle işler yapabiliyorsa koskoca R*, grafik anlamında bizi doyuracaktır merak etmeyin.

Benim en çok merak ettiğim nokta PC ve Online çıkışı nasıl, ne zaman olacak. Hikaye gram umrumda değil çünki gta'nın artık bir hikaye oyunu değil de multiplayer odaklı bir oyun olduğunu düşünüyorum. FiveM'in yapımcısı olan Cfx.re'yi bünyelerine kattılar. Acaba GTA 6'da Fortnite'nin izlediği gibi bir yol görür müyüz? Onlinesinin devasa olmasını bekliyorum.
Hocam herkes hikaye tarafı kötü olcak diyordu adamlar hikaye tarafını yayınladılar bu kadar detaylıysa Online kısmını düşünemiyorum beklentileri karşıladı şuan. Benim korkum hikayeyi salıp online odaklı gitmeleriydi ama öyle olmamış.

CptSpork

80+ Bronze
Downgrade yerse PS5 te yer 2026 ya kadar PC tarafında RTX 6090 olucak PS6 da çıkmış olur muhtemelen.

Hocam herkes hikaye tarafı kötü olcak diyordu adamlar hikaye tarafını yayınladılar bu kadar detaylıysa Online kısmını düşünemiyorum beklentileri karşıladı şuan. Benim korkum hikayeyi salıp online odaklı gitmeleriydi ama öyle olmamış.
Hocam ben hikayeli oyunlar sevmediğimden böyle düşünüyorda olabilirim ama bence gta'nın hikayesi eskilerde kaldı. Ben şahsen hiç giripte gta 5 'in hikayesini oynamadım. sanandreas efsaneydi ama ondan sonra hiç güzel yapamadılar bence.

The Semih

80+ Gold
Hocam ben hikayeli oyunlar sevmediğimden böyle düşünüyorda olabilirim ama bence gta'nın hikayesi eskilerde kaldı. Ben şahsen hiç giripte gta 5 'in hikayesini oynamadım. sanandreas efsaneydi ama ondan sonra hiç güzel yapamadılar bence.
Beğenmeyebilirsin fakat gta nin hikayeye odaklanması zaten açık dünya detayını belirliyor sevmesende olmasını istersin yoksa sadece online odaklansalar, Call of duty MW3 rezaletini yaşardık.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Beklentim yoktu.Pek de beğenmedim.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
Arkadaşlar, sizce bu oyun 3060'la 1080p medium-yüksek ayarlarda +60 fps verir mi? Ya da 1080p'de akıcı bir deneyim yaşamak için minimum hangi ekran kartı alınabilir?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
belkide çogumuzun 2025 tede tanıtılmaz denıldıgı gta 6 sonunda tanıtıldı 2025 te çıkması planlanıyor şahsi gorusum harıta vs guzel ama traıler ın yuzde 90 ı ınstagram rells olması kotu ve grafıklerı oooo gta 6 derecesınde degıldı benım gozumde sızın fıkırlerınız nelerdır
Gördüğüm en berbat oyun fragmanı

Aykut D.

80+ Gold
at sürme simülatorü oyun gtayı nası geride bırakabilir?
at sürme similatörüne patladım ya kopfgopjıkfgjıkopiadfopıjgk.

Grafikler uçmuşlar benim en çok şaşırdığım grafikleri zaten bu şekilde olacağını tahmin etmiyordum arkadaşlar siz ne bekliyorsunuz grafik olarak anlamıyorum.

Ve evet beklentilerimi sonuna kadar karşıladı Xbox Series S'e bu oyun nasıl gelecek nasıl çalışacak asıl ona gülüyorum fragmanı izlediğimden beri.
Mortal Kombat Nintendo Switch versiyonu ile yarışır.
Onlar yansımayı grafik sanıyorlar

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Biraz boş trailerdı ancak yine de hiç olmamasından iyidir. Sonraki trailerlar gelene kadar oyun hakkında herhangi bir şey söylemek imkansıza yakın ancak aşırı detaylı ve yaşayan bir açık dünyası olacağını düşünüyorum

GirayHan

80+ Platinum
yeni sistem toplamaya başlayın ufaktan gençler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Top Bottom