Tamamdır bakalım ne olacak hocamHocam durumdan haberdar edermisin sonrası için.
sana gelebilir ama sende şans varTamamdır bakalım ne olacak hocam
Hocam yasal olarak zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle satıcı satışı istediği gibi iptal eder ve (varsa) ilgili satış platformunun yaptırımını öder. (genelde para cezası) Tüketici olarak sizin yapabileceğiniz THH'ne başvurmak olur. Ancak THH'de bu durumda satıcıyı haklı bulacaktır. Olası bir dava durumunda ise avukat ücreti vekalet ücreti vs ödediğiniz ile kalırsınız. Burda bahsi geçen konu mesafeli satış sözleşmesi olan durumlarda yani e-ticarette geçerlidir. Fiziki olarak markette yanlış yapılan fiyatlandırmadaki durumu bilmiyoum.Yasalara göre müşteri etikette ne yazıyorsa onu görür alır. Geçende böyle bi konu açıldı vicdan meselesi tamamen, yoksa 2300 TL ye bu ürünü yollamak zorunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz diren direkt iptal etme bakalım ne olcak katı müşteri gibi davran yani.
9 atmayı unutmuşEvga RTX 3090 Ftw3 Ultra 24G-P5-3987-KR 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Evga RTX 3090 Ftw3 Ultra 24G-P5-3987-KR 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Evga RTX 3090 Ftw3 Ultra 24G-P5-3987-KR 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 40.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Muhtemelen hatalı fiyattır biliyorum ama belki göndermek zorundadır o süreci bilmiyorum. Şansını denemek isteyenler için.
Vatandan 432 TL'ye MSI A750GL 750W 80+ Gold Full modüler psu aldım 2-3 ay önceye. Piyasası 4.5 civarı normalde. Önce bi iki kez yanlış adres vs diye iptal etmeye çalıştılar. Uğraştım müşteri hizmetleriyle ve aynı gün kargoladilarBir sıfır eksik atmış.
Zorunda değildir, iptal edebilir.
Şansını deneyenler denesin tabii ki, en kötü ihtimalle de zaten para iade olur.
tabii bu vatan in çok kurumsal bir firma olmasından dolayı yaptığı bir hareketti. çoğu yer göndermeyip iptal eder.Vatandan 432 TL'ye MSI A750GL 750W 80+ Gold Full modüler psu aldım 2-3 ay önceye. Piyasası 4.5 civarı normalde. Önce bi iki kez yanlış adres vs diye iptal etmeye çalıştılar. Uğraştım müşteri hizmetleriyle ve aynı gün kargoladilar