Neler Yeni

🔥İndirim EVGA 3090 2399₺ Şansını Denemek İsteyenlere

GirayHan

80+ Platinum
iptal. fiyat hatası satıcıya zorluk getirmemeli. thh başvuru yapacaklar da boşuna uğraşmasın bu sebebten davayı kaybedersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır bakalım ne olacak hocam
sana gelebilir ama sende şans var :kekw:

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Yasalara göre müşteri etikette ne yazıyorsa onu görür alır. Geçende böyle bi konu açıldı vicdan meselesi tamamen, yoksa 2300 TL ye bu ürünü yollamak zorunda.

Hocam biraz diren direkt iptal etme bakalım ne olcak katı müşteri gibi davran yani.
Hocam yasal olarak zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle satıcı satışı istediği gibi iptal eder ve (varsa) ilgili satış platformunun yaptırımını öder. (genelde para cezası) Tüketici olarak sizin yapabileceğiniz THH'ne başvurmak olur. Ancak THH'de bu durumda satıcıyı haklı bulacaktır. Olası bir dava durumunda ise avukat ücreti vekalet ücreti vs ödediğiniz ile kalırsınız. Burda bahsi geçen konu mesafeli satış sözleşmesi olan durumlarda yani e-ticarette geçerlidir. Fiziki olarak markette yanlış yapılan fiyatlandırmadaki durumu bilmiyoum.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Efe Aksu

Muhtemelen hatalı fiyattır biliyorum ama belki göndermek zorundadır o süreci bilmiyorum. Şansını denemek isteyenler için.
9 atmayı unutmuş :peeposad2:

ozanekinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ozan Ekin
Bir sıfır eksik atmış.
Zorunda değildir, iptal edebilir.
Şansını deneyenler denesin tabii ki, en kötü ihtimalle de zaten para iade olur.
Vatandan 432 TL'ye MSI A750GL 750W 80+ Gold Full modüler psu aldım 2-3 ay önceye. Piyasası 4.5 civarı normalde. Önce bi iki kez yanlış adres vs diye iptal etmeye çalıştılar. Uğraştım müşteri hizmetleriyle ve aynı gün kargoladilar 😅

Vatandan 432 TL'ye MSI A750GL 750W 80+ Gold Full modüler psu aldım 2-3 ay önceye. Piyasası 4.5 civarı normalde. Önce bi iki kez yanlış adres vs diye iptal etmeye çalıştılar. Uğraştım müşteri hizmetleriyle ve aynı gün kargoladilar 😅
tabii bu vatan in çok kurumsal bir firma olmasından dolayı yaptığı bir hareketti. çoğu yer göndermeyip iptal eder.

Son düzenleme:
Top Bottom