2 el bulmuştum garantili, kaçırdım maalesef...dostum evga hakkında bilgim yok fakat asusun rtx 2060 dual oc ekran kartını kullanıyorum performansı gayet iyi bi sorun yaşamadım 3 aylık ekran kartı
sana önerim eğer elinde daha kasa ile alaalı bir şey yoksa hazır sistem toplanmasını bekle pc hocası olsun abdullah abi olsun pc hocası rtx 2060 lı sistem toplamıştı hatta bende onu aldım2 el bulmuştum garantili, kaçırdım maalesef...
kankam sistemi topladım zaten sadece ekran kartı arıyorum gtx 1080 düşünüyordum içim el vermedi almaya rtx 2060'a yöneldim. Sistem:sana önerim eğer elinde daha kasa ile alaalı bir şey yoksa hazır sistem toplanmasını bekle pc hocası olsun abdullah abi olsun pc hocası rtx 2060 lı sistem toplamıştı hatta bende onu aldım
Bendeki de asus dual ve hakkını veriyor
Asus'un 3 yıl garanti veriyor diye biliyorum doğru mu ?dostum evga hakkında bilgim yok fakat asusun rtx 2060 dual oc ekran kartını kullanıyorum performansı gayet iyi bi sorun yaşamadım 3 aylık ekran kartı
öyle bi mevzu vardı sanırım kasa hakkında bilgim yokta monitörümde asus onun 3 yıl garantisi varkankam sistemi topladım zaten sadece ekran kartı arıyorum gtx 1080 düşünüyordum içim el vermedi almaya rtx 2060'a yöneldim. Sistem:
i3-10100f
Corsair 8 gb 2400mhz ram (16 gb 3000mhz yapıcam ileride)
H510m-a pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus'un 3 yıl garanti veriyor diye biliyorum doğru mu ?
Kesinlikle doğrukankam sistemi topladım zaten sadece ekran kartı arıyorum gtx 1080 düşünüyordum içim el vermedi almaya rtx 2060'a yöneldim. Sistem:
i3-10100f
Corsair 8 gb 2400mhz ram (16 gb 3000mhz yapıcam ileride)
H510m-a pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus'un 3 yıl garanti veriyor diye biliyorum doğru mu ?
derece diyorsan kombustor msi ile %100 fan speed her zaman kullandığım hızı ile yani max 72 derece gördüEvga çok güvenilir bir marka rma konusunda genel görüş olarak. Asus dualler 77 lere kadar görüyor haberiniz olsun.
hm pardon yanlış anlamışım konuyuEvga çok güvenilir bir marka rma konusunda genel görüş olarak. Asus dualler 77 lere kadar görüyor haberiniz olsun.
Alınır, tek fanlı olmasına rağmen soğutması iyidir. Tabi fiyatı da önemli.Dostlar dün akşam açtığım konudan sonra fikrim değişti ve Rtx 2060 ekran kartına yöneldim. EVGA GeForce RTX 2060 SC alınır mı ? tavsiye eder misiniz ?