Xiaomi uzun ömürlü falan değil, algıya bak. Gidip daha eski kart almak yerine sana kat kat daha güçlü ve daha yeni bir kart öneriyorum aynı fiyata, sen fanboyluk yapıyorsun.Samsung xiomi mantigi hocam kalite + uzun ömür
Amd icinde yuksek performans + kısa ömür
Ama doğru değilmi hocam cahilliğim varsa affola
Yok hocam estağfurullah. Bu fiyatlarda Rx 6600 bulunuyor hatta 4k bandında 6600xt bile bulunur.Ama doğru değilmi hocam cahilliğim varsa affola
Ustam fanboy degilim demek istedigim suXiaomi uzun ömürlü falan değil, algıya bak. Gidip daha eski kart almak yerine sana kat kat daha güçlü ve daha yeni bir kart öneriyorum aynı fiyata, sen fanboyluk yapıyorsun.
hocam bu düşüüncen aşırı yanlış hatta sana bizzat kendim söyliyim 2017 yılında çıkan rx 580i 2018 yılında aldım ve hala çatır çatır kullanıyorum rog modelini almıştım 1 kere için açmadım kartın güvenlik bantı bile üzerinde duruyor amd nin kısa ömürlü olduğunu kim söyledi bilmiyorum ama çok yanlış bir düşünceSamsung xiomi mantigi hocam kalite + uzun ömür
Amd icinde yuksek performans + kısa ömür
Hocam burda örneklendirme yaptım yoksa en mantıklı konuşma şu olur "kişinin kullanımına göre değişir"hocam bu düşüüncen aşırı yanlış hatta sana bizzat kendim söyliyim 2017 yılında çıkan rx 580i 2018 yılında aldım ve hala çatır çatır kullanıyorum rog modelini almıştım 1 kere için açmadım kartın güvenlik bantı bile üzerinde duruyor amd nin kısa ömürlü olduğunu kim söyledi bilmiyorum ama çok yanlış bir düşünce
Satıcının ismi ne kardeşim. Bende geçen bizim arkadastan aldım 1 ay falan kullanmıs. Onun olma ihtimali yuksekAdam daha önceden 3 ay miningde kullanmis ve icinin acilmadigini soyluyor ve 3 4 gunlugune test etmeme izin veriyor
Tm istanbuldan aldım ben. Tşkürler.Ankaradayım ben hocam
tabi orası öyle ben olsam şöyle betimlerdim iki firimayıHocam burda örneklendirme yaptım yoksa en mantıklı konuşma şu olur "kişinin kullanımına göre değişir"