🔥İndirim EVGA GeForce RTX 2060 SC OC 7.150'TL AMAZON GERMANY

Bende Asus rog strix 1050ti vardı onda bile vardı backplate. Ama dikkat ettim de soğutma blogu çok kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu bende farkettim. Gerçekten mükemmel duruyor ama ekran kartına çok ağırlık vermez mi
Çok uzun kart değil, sarkma yapmaz.

Bende Asus rog strix 1050ti vardı onda bile vardı backplate. Ama dikkat ettim de soğutma blogu çok kalın

Onu bende farkettim. Gerçekten mükemmel duruyor ama ekran kartına çok ağırlık vermez mi
Yok hocam ağırlık o kadar da vermiyor. Kart küçük zaten tek fan olması sebebiyle.

evet öyle görünüyor gerçekten.

Bu kart bir hafta önce 6.6k fiyatlarda dolanıyordu ara ara stoklara giriyordu. Şu sıralar birçok kartta ciddi düşüşler var. Ayrıca bu modelin 6 GB versiyon olduğunu unutmayın. Ben olsam 6 GB karta bu miktarları vermem, 8 GB'a da vermem. Alınıp alınmayacağına tabii ki ölçün biçin siz karar verin.

Bu kart bir hafta önce 6.6k fiyatlarda dolanıyordu ara ara stoklara giriyordu. Şu sıralar birçok kartta ciddi düşüşler var. Ayrıca bu modelin 6 GB versiyon olduğunu unutmayın. Ben olsam 6 GB karta bu miktarları vermem, 8 GB'a da vermem. Alınıp alınmayacağına tabii ki ölçün biçin siz karar verin.
6 ya vermediniz 8 e de vermediniz bu fiyat a varsa 12gb kart bize de sarın.

ben tek fanlı modelleri pek sevmem bide bunda ne kadar başarılı soğutma tartışılır ama fiyat iyi
Soğutması iyi dostum bu forumdan biri aldı inceleme tarzı konu açtı gayet stabil kartmis oda burdan aldı Amazon germany den

Soğutması iyi dostum bu forumdan biri aldı inceleme tarzı konu açtı gayet stabil kartmis oda burdan aldı Amazon germany den
ben psikolojik olarak tek fanlı sevmiyorum ne yazıkki

Tek fanlı alınmaz. Kampanyalarda zaten daha performanslı RX 6600 7.000 TL altında bulunabiliyor.
Evet fiyat konusunda alinmayabilir ancak tek fan konusunda sıkıntı çıkmaz. Kartın soğutması iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,294
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri