Neler Yeni

EVGA RTX2060 SC - 7764 TL

Evet saf performans olarak %10 civarı daha iyi bir kart fakat DLSS + RTX + daha stabil driverlar yüzünden şahsen 2060 tercih ederim diyorum. İsteyen 6600 de alabilir sıkıntı yok.
DLSS kadar iyi olmasa da FSR var. Gelişecek, gelişmeye de devam ediyor. Ayrıca driver konusunda RX 6000 serisi başarılı. AMD çığır atladı bu seri ile.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
RX6600 varken pek cazip gelmiyor, ancak Nvidia aşığıysanız neden alınmasın ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

arisaka

80+ Bronze
DLSS kadar iyi olmasa da FSR var. Gelişecek, gelişmeye de devam ediyor. Ayrıca driver konusunda RX 6000 serisi başarılı. AMD çığır atladı bu seri ile.
FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alın size fırsat. RTX3050 den daha güçlü bir kart, boşuna 3050 kovalamayın.

Satıcı amazon TR, ürün almanyadan geliyor ama içiniz rahat olsun her türlü garantilik işleri amazon TR karşılıyor.

Alıntıyı görüntüle
İspanyollar Güney Amerika'da altın yerine bunu arasalarmış keşke(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek zaten başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.
Harcanıyorsunuz bence gidin başvurun AMD'ye alırlar.
Cidden merak ediyorum mesleğiniz bu teknolojilerle mi ilgili?

arisaka

80+ Bronze
İspanyollar Güney Amerika'da altın yerine bunu arasalarmış keşke(!)

Harcanıyorsunuz bence gidin başvurun AMD'ye alırlar.
Cidden merak ediyorum mesleğiniz bu teknolojilerle mi ilgili?
Dostum boş yapmak yerine teknik bir bilgin varsa buyur tartışalım. Ben nedenleriyle açıklıyorum bana komik cevaplar veriyorsun. Neye inanmak istiyorsan ona inan sıkıntı yok ama bir şeye itiraz ediyorsan o itiraz ettiğin şeyin karşısına mantıklı ve açıklanabilir şeylerle gel.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum boş yapmak yerine teknik bir bilgin varsa buyur tartışalım. Ben nedenleriyle açıklıyorum bana komik cevaplar veriyorsun. Neye inanmak istiyorsan ona inan sıkıntı yok ama bir şeye itiraz ediyorsan o itiraz ettiğin şeyin karşısına mantıklı ve açıklanabilir şeylerle gel.
Agresifsin.
Önce sakinleş gerçekten sordum.
Eğer agresif olmak istiyorsan git başka yerde göster.
Harley bir , sen iki.
Sana ne diyeyim harbi harbi mi diyeyim.
Sadece fazla yazıyorsun öngörülerini ve merak ettim bu işlerde misin?
İnsanlara soru sormak da sorun oldu.
Lütfen agresifliği kes geçrke hayatta da böyleysen senle karşılaşmayalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

arisaka

80+ Bronze
Agresifsin.
Önce sakinleş gerçekten sordum.
Eğer agresif olmak istiyorsan git başka yerde göster.
Harley bir , sen iki.
Sana ne diyeyim harbi harbi mi diyeyim.
Sadece fazla yazıyorsun öngörülerini ve merak ettim bu işlerde misin?
İnsanlara soru sormak da sorun oldu.
Lütfen agresifliği kes geçrke hayatta da böyleysen senle karşılaşmayalım.
Tek tek, tane tane açıkladığım şey için ''harcanıyorsun git AMD ye başvur'' gibi çocukça cevaplar veriyorsan karşında ki insanın tavrından şikayet etmeye pek bir hakkın kalmıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tek tek, tane tane açıkladığım şey için ''harcanıyorsun git AMD ye başvur'' gibi çocukça cevaplar veriyorsan karşında ki insanın tavrından şikayet etmeye pek bir hakkın kalmıyor.
Sizinle ğraşmayacağım cidden bilgilisin ve orada başka anlam kastettim.
Eğer halen kendini üste çıkartıcaksan seninle iletişimi kesmem daha sağlıklı olur .
Hadi bu konuda bir yere kadar haklısın.
Diğer konularda görüyorum gine agresifsiniz.
Cidden gidin twitter kullanın orada linç yapabilirsiniz
Ben orada öyle bir anlam kastetmedim burada bile düzgüncene neden böyle diyorsun demek varken öfke ile püskürüyorsun bu bile seviyeni belli ediyor sizin sorununuz haklı veya haksız olmanız değil o bilginizi bu sinirle heba etmeniz cidden üzülüyorum sizlere çünkü saygıyı bu öfkeden dolayı haketmiyorsunuz.
Sen gerçekten her şeye böyle hemen sinirle mi karşılık veriyorsun?
Harley de senin gibiydi bilgili bir insandı ama sırf siniri beni saygıdan ona karşı doldurdu sinirini azalt bak tüketir seni.
Düzgüncene soruyorum
Mesleğin bu sektörde mi?
Seninle böyle olmak istemem kimseyle istemem ama devam edicekseniz böyle iletişimi kesmek en doğrusu.
Ve duymak istiyorsan özür dilerim öyle bir anlam çıkabilir evet ama lütfen sinirini azalt.
Orada bilgili olmandan yazdım aklıma o geldi daha tartışmak istiyorsan ben saygı çerçevesinde sesli tartışırım sizinle .

Ve ayrıca engelleyeceksen bile bir cevap yaz ki bu konuyu bitir.

Son düzenleme:
FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.
Haberim var. DLSS, tabii ki daha iyi. Zaten ben de bunu söylüyorum. Donanımsal bir şey nasıl yazılımsal bir şeyden kötü olabilir? FSR, Ultra Quality modunda o kadar da kötü iş çıkarmıyor. Aynı paraya %10 daha güçlü bir kart almak daha mantıklı.
DLSS kapalıyken aldığın görüntüyü, DLSS açıkken hiç bir zaman tam olarak alamazsın. Ben kartın saf kas gücüne bakarım. Sen buna bakmayıp 2019'da çıkmış güncel olmayan bir ekran kartı alırsan, asıl senin haberin yok demektir.
Neyse, saygım var. İsteyen istediğini alır. Para benden çıkmıyor sonuçta.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Gelişir gelişmesine de büyük bir gelişimeyi ancak bir sonraki nesil ekran kartlarında görebiliriz. DLSS ve Raytracing performansından dolayı favorim Nvidia'dır benim, ama bazen arada uçurum performans farkı olunca AMD tercih etmeye de hazırım.

Top Bottom