cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Alınmaz
DLSS kadar iyi olmasa da FSR var. Gelişecek, gelişmeye de devam ediyor. Ayrıca driver konusunda RX 6000 serisi başarılı. AMD çığır atladı bu seri ile.Evet saf performans olarak %10 civarı daha iyi bir kart fakat DLSS + RTX + daha stabil driverlar yüzünden şahsen 2060 tercih ederim diyorum. İsteyen 6600 de alabilir sıkıntı yok.
FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.DLSS kadar iyi olmasa da FSR var. Gelişecek, gelişmeye de devam ediyor. Ayrıca driver konusunda RX 6000 serisi başarılı. AMD çığır atladı bu seri ile.
İspanyollar Güney Amerika'da altın yerine bunu arasalarmış keşke(!)Alın size fırsat. RTX3050 den daha güçlü bir kart, boşuna 3050 kovalamayın.
Satıcı amazon TR, ürün almanyadan geliyor ama içiniz rahat olsun her türlü garantilik işleri amazon TR karşılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Harcanıyorsunuz bence gidin başvurun AMD'ye alırlar.FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek zaten başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.
Dostum boş yapmak yerine teknik bir bilgin varsa buyur tartışalım. Ben nedenleriyle açıklıyorum bana komik cevaplar veriyorsun. Neye inanmak istiyorsan ona inan sıkıntı yok ama bir şeye itiraz ediyorsan o itiraz ettiğin şeyin karşısına mantıklı ve açıklanabilir şeylerle gel.İspanyollar Güney Amerika'da altın yerine bunu arasalarmış keşke(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harcanıyorsunuz bence gidin başvurun AMD'ye alırlar.
Cidden merak ediyorum mesleğiniz bu teknolojilerle mi ilgili?
Agresifsin.Dostum boş yapmak yerine teknik bir bilgin varsa buyur tartışalım. Ben nedenleriyle açıklıyorum bana komik cevaplar veriyorsun. Neye inanmak istiyorsan ona inan sıkıntı yok ama bir şeye itiraz ediyorsan o itiraz ettiğin şeyin karşısına mantıklı ve açıklanabilir şeylerle gel.
Tek tek, tane tane açıkladığım şey için ''harcanıyorsun git AMD ye başvur'' gibi çocukça cevaplar veriyorsan karşında ki insanın tavrından şikayet etmeye pek bir hakkın kalmıyor.Agresifsin.
Önce sakinleş gerçekten sordum.
Eğer agresif olmak istiyorsan git başka yerde göster.
Harley bir , sen iki.
Sana ne diyeyim harbi harbi mi diyeyim.
Sadece fazla yazıyorsun öngörülerini ve merak ettim bu işlerde misin?
İnsanlara soru sormak da sorun oldu.
Lütfen agresifliği kes geçrke hayatta da böyleysen senle karşılaşmayalım.
Sizinle ğraşmayacağım cidden bilgilisin ve orada başka anlam kastettim.Tek tek, tane tane açıkladığım şey için ''harcanıyorsun git AMD ye başvur'' gibi çocukça cevaplar veriyorsan karşında ki insanın tavrından şikayet etmeye pek bir hakkın kalmıyor.
Ve ayrıca engelleyeceksen bile bir cevap yaz ki bu konuyu bitir.Tek tek, tane tane açıkladığım şey için ''harcanıyorsun git AMD ye başvur'' gibi çocukça cevaplar veriyorsan karşında ki insanın tavrından şikayet etmeye pek bir hakkın kalmıyor.
Haberim var. DLSS, tabii ki daha iyi. Zaten ben de bunu söylüyorum. Donanımsal bir şey nasıl yazılımsal bir şeyden kötü olabilir? FSR, Ultra Quality modunda o kadar da kötü iş çıkarmıyor. Aynı paraya %10 daha güçlü bir kart almak daha mantıklı.FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.
Gelişir gelişmesine de büyük bir gelişimeyi ancak bir sonraki nesil ekran kartlarında görebiliriz. DLSS ve Raytracing performansından dolayı favorim Nvidia'dır benim, ama bazen arada uçurum performans farkı olunca AMD tercih etmeye de hazırım.FSR gelişmeyecek onu unutun. FSR gelişiyor, gelişecek diyorsan hiç bir şeyden haberin yok demektir. Yıllardır var olan yazılımsam upscaling ile nereye kadar gideceksin? AMD de Nvidia gibi donanımsal yapay zeka destekli bir upscaling teknolojisi geliştirecek başka türlü DLSS ile rekabet edemez, edemiyor da zaten. Ayrıca AMD den benzer bir teknolojiyi gördüğümüz zaman da geriye dönük uyumluluk sunması imkansız ötesi o yüzden DLSS rakibi FSR var, gelişiyor, gelişecek gibi komik hayaller kurmaya gerek yok.