waldenistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
sıcaklık değerleri üstte ne kadara satabilirim mining yapılmadı yaklasık 5 yıldır kullanıyorum
sıcaklık değeri yüksek sıcaklığı max 75 olsa 3.5k derdim ama hem o paraya 1660 olması hemde gpunun fazla ısısı nedeniyle 3200 falan olur maxAlıntıyı görüntüle
sıcaklık değerleri üstte ne kadara satabilirim mining yapılmadı yaklasık 5 yıldır kullanıyorum
bu arada furmarkı birde kasanın kapağı açıkken dene muhtemelen hava sirkülasyonu kötüAlıntıyı görüntüle
5 yıldır macun yenilemedim ondan oldugunu düşünüyorum macununu temizleyip yeni macun sürüp tekrar furmaka sokacağım. kasanın hava sirkülasyonu kötü evet rampage sailor olarak geçiyor kasa.sıcaklık değeri yüksek sıcaklığı max 75 olsa 3.5k derdim ama hem o paraya 1660 olması hemde gpunun fazla ısısı nedeniyle 3200 falan olur max
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada furmarkı birde kasanın kapağı açıkken dene muhtemelen hava sirkülasyonu kötü
kasa kapağını açıp furmarka soksana bi5 yıldır macun yenilemedim ondan oldugunu düşünüyorum macununu temizleyip yeni macun sürüp tekrar furmaka sokacağım. kasanın hava sirkülasyonu kötü evet rampage sailor olarak geçiyor kasa.
1070 daha iyi diye biliyorum3.5 4000 TL ye GTX 1660 Süper var zaten
Evet biraz iyi ama eski gddr5 hocam birde güncelleme gelmiyor malum1070 daha iyi diye biliyorum
macunu yenileyeyim dedim kendime güvenemedim ekran kartı konusunda bir hata büyük sıkıntılar açar diye tahminimce 4000 e koyucam pazarlık yapar gibiyimEvet biraz iyi ama eski gddr5 hocam birde güncelleme gelmiyor malum