Bence de güzel fiyat.Arkadaşlar EVGA GTX 950 2gb çift fanli ekran kartı var 1500 TL istiyor alınır mı
Dediğin şey tamamen denk geldiğin kart ile alakalı yani kartın modeli veya markası ile hiçbir alakası yok. Ya arızalı ya da tamirli cihaz almışındır sen.Bende 960 var. İlk başlarda cihaz fan açmıyordu Açsa bile açılıp hemen kapatıyordu. SOnradan ne olduysa bi sabah kalktım 90 derece.
Cihaz hiç ısınmıyordu. Şimdi 70 lerden aşşağı inmiyor. Akım çeken bir şey var çözemedim. Macun veya fanları ile alakalı sorun değil. Bak bakalım bi test et. Sıcaklık 40 lardan 41-42-43-44-45 diye ağır ağır çıkması lazım. Eger 35 40 lardan bi an 45-49 52 gibi atlaya atlaya çıkıyorsa sorun vardır. Belki sendeki macunluk bi problem olabilir tabi orasını bilemem ama bendeki problem bu yönde.
Yok baba ya. Zamanında diyorum ya Ben bu kartın ısındığını bilmezdim. Soğutucusu çok kaliteli bir karttı. Son zamanlarda ne olduysa oldu. En son termalpadleri de değiştirdim bi tık iyileşme oldu. İdare ediyoruz öyleDediğin şey tamamen denk geldiğin kart ile alakalı yani kartın modeli veya markası ile hiçbir alakası yok. Ya arızalı ya da tamirli cihaz almışındır sen.
Ömrü bitmeye gidiyodur be knk, her maceranın bir sonu geliyor... UV yapabilirsin bi tık istersen ısınma sorunu için.Yok baba ya. Zamanında diyorum ya Ben bu kartın ısındığını bilmezdim. Soğutucusu çok kaliteli bir karttı. Son zamanlarda ne olduysa oldu. En son termalpadleri de değiştirdim bi tık iyileşme oldu. İdare ediyoruz öyle![]()
Allah rahmet eylesinÖmrü bitmeye gidiyodur be knk, her maceranın bir sonu geliyor... UV yapabilirsin bi tık istersen ısınma sorunu için.