EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra Black Desert'ta 81 derece normal mi?

reynty

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba, Black Desert Full ayarlarda oynuyorum ve ekran kartım 81 derece oluyor. Kasam Phanteks Eclipse P500A sebebi nedir acaba daha 1 yıllık bile değil ve OC modunda çalıştırıyorum. İstanbul da yaşıyorum ve havalar 30 derece. Önerebileceğiniz bir durum var mı? Şu anlık UV yapıyorum ve sıcaklığı düşürüyorum. Veya fan hızını 80'e çekiyorum 77 76 derecelerde 2600RPM hızında dönüyor ses rahatsız etmiyor ama ömründen yiyor diye UV çözümünü kullanıyorum.

Merhaba, Black Desert Full ayarlarda oynuyorum ve ekran kartım 81 derece oluyor. Kasam Phanteks Eclipse P500A sebebi nedir acaba daha 1 yıllık bile değil ve OC modunda çalıştırıyorum. İstanbul da yaşıyorum ve havalar 30 derece. Önerebileceğiniz bir durum var mı? Şu anlık UV yapıyorum ve sıcaklığı düşürüyorum. Veya fan hızını 80'e çekiyorum 77 76 derecelerde 2600RPM hızında dönüyor ses rahatsız etmiyor ama ömründen yiyor diye UV çözümünü kullanıyorum.
Kart 0 mı 2. El mi

normal...

Kuzen de var gıgabayte 3090 furmark testi ve oyunlarda 69 derece. Ev 5. Kat her taraftan güneş alıyor. Çok sıcak yani. Fan hızı ortalama 70

3090 ısınan bir kart ve havalarda sıcak. Ortam sıcaklığına be kasa içi soğutmaya bağlı değişkenlik gösterir ama o karta yük binerse bu havalarda 80+ normal. Yarın kendi kasamda kaç derece oluyor bakarım ama o kartı hakkıyla soğutacak tek çözüm sıvı soğutma onun dışındakiler Rog da Suprim de olsa yetersiz.

Kart 0 mı 2. El mi
Sıfır.
Kuzen de var gıgabayte 3090 furmark testi ve oyunlarda 69 derece. Ev 5. Kat her taraftan güneş alıyor. Çok sıcak yani. Fan hızı ortalama 70
Hangi oyunlar acaba ? Oyundan oyuna farklılık gösteriyor tabii ki.
3090 ısınan bir kart ve havalarda sıcak. Ortam sıcaklığına be kasa içi soğutmaya bağlı değişkenlik gösterir ama o karta yük binerse bu havalarda 80+ normal. Yarın kendi kasamda kaç derece oluyor bakarım ama o kartı hakkıyla soğutacak tek çözüm sıvı soğutma onun dışındakiler Rog da Suprim de olsa yetersiz.
Mini bir soğutucu almayı düşünüyorum öneriniz var mı ?

Mini bir soğutucu almayı düşünüyorum öneriniz var mı ?
Fan alıp e.kartının üstüne koyabilirsin.
Bende kasada ki tüm fanlar %70'de sabit iken 77 derece oluyor. Ortam sıcak, klima çalışmıyor.

V Sync açabilirsiniz.Kart gereğinden falza yükleniyordur.

3090 biraz öyle ya evga ftw3 Ultra vardı bende 85 lerde geziyordu

Fan alıp e.kartının üstüne koyabilirsin.
Bende kasada ki tüm fanlar %70'de sabit iken 77 derece oluyor. Ortam sıcak, klima çalışmıyor.
Kasa fanlarını nerden kontrol ettiniz acaba ?
3090 biraz öyle ya evga ftw3 Ultra vardı bende 85 lerde geziyordu
80 üstü sıkıntı değil mi normalde.
V Sync açabilirsiniz.Kart gereğinden falza yükleniyordur.
3090 yüklenmesi gerek değil mi sence 2K da oynuyorum 4K falan da değil aslında.

Kasa fanlarını nerden kontrol ettiniz acaba ?
NZXT CAM uygulaması ile kontrol ediyorum. Benim kasada 6 adet fan var hepsi Pwm özellikli NZXT fanlar. 4Pin oldukları için istediğim gibi kontrol edebiliyorum.

3090 yüklenmesi gerek değil mi sence 2K da oynuyorum 4K falan da değil aslında.
Parçaya neden boşuna yüklenip ömrünü kısaltasınız,kartınız güçlü diye boşuna mı çalıştıracaksınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,671
Üyeler
187,226
Son üye
ernerol
Geri