Ödeme adımına geç ithalat ücreti falan hepsi eklenince başlıktaki fiyat çıkıyorŞu an 1200 TL görünüyor fiyatı 1200 mu acaba yoksa vergiler felan 1400emi çıkıyor
Şu an 1200 TL görünüyor fiyatı 1200 mu acaba yoksa vergiler felan 1400emi çıkıyor
Klavyenin tuşları değiştirilebiliyor mu? Değiştirmesi zor olur mu? Hiç bilmiyorum bu konuları.Bu klavyeyi almamam için bana bahane bulun, acil. TR klavye değil diye almayacaktım ama elimde zaten pudding TR keycaps var. Hatta hem küçük hem büyük enter var; o olmadı. Başka bir bahane lazım. TUF K3 kullanıyorum bu arada.
Eğer bulursan almamak için bir sebep hemen yaz çünkü ödeme ekranına kadar gelip almıyorum az kaldı dayanamayıp alıcamBu klavyeyi almamam için bana bahane bulun, acil. TR klavye değil diye almayacaktım ama elimde zaten pudding TR keycaps var. Hatta hem küçük hem büyük enter var; o olmadı. Başka bir bahane lazım. TUF K3 kullanıyorum bu arada.
Aynı durumdayım.Eğer bulursan almamak için bir sebep hemen yaz çünkü ödeme ekranına kadar gelip almıyorum az kaldı dayanamayıp alıcam
Bu klavyeyi almamam için bana bahane bulun, acil. TR klavye değil diye almayacaktım ama elimde zaten pudding TR keycaps var. Hatta hem küçük hem büyük enter var; o olmadı. Başka bir bahane lazım. TUF K3 kullanıyorum bu arada.