Yardım Evime internet bağlatacağım oparatör secmem lazım

Nikola Grahambel

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. Amcamlarla ortak internet kullaniyorduk ve bu durumdan biktiğimiz icin eve internet bağlatmak istiyoruz. Altyap 70mb destekliyor en fazla ve vdsl. Turk etin paketlerine baktığımda 170 tl diyor 100mb 8 upload. Aynisi millenciom da 125 tl. Babamın bir arkadaşı superonline da mudur. Ona sormuş. Evde fiber altyapi opmayinca kablonet baglatin demiş. Kablonetin iyi olmadiğini biliyorum. Turknetmi bağlatmaliyim yoksa millenciom mu. Bir de bizim evde bir modem var 150mb destekliyor en fazla. Bu modemi kullanabilirmiyiz ekstra modem parasi vermiyelim bir daha diye. Kisaca şoyle turknetmi baglatayim yoksa millenciom mu. Benim aklima millenciom daha cok yatiyor acikcasi. Ama ileride sikinti çikarimi kullananlar memnunmu? Yoksa kablonet daha ucuzsa kablonetmi bağlatayim.

Aynen öyle. Tabi amcan o kabloyu kendi modeminden söküp ucunu kenara koymadıysa.
Oyle bir sey yapmamistir inş. Eger oyle bir sey yapsa ben kabloyu routera taktiğimda ag gozukmemesi gerekir degilmi.ben kabloyu takınca internetin eski adi gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle. Tabi amcan o kabloyu kendi modeminden söküp ucunu kenara koymadıysa.
Bir video buldun Axess point yaziyor videoda o videoyla yapabilirmiyim

Oyle bir sey yapmamistir inş. Eger oyle bir sey yapsa ben kabloyu routera taktiğimda ag gozukmemesi gerekir degilmi.ben kabloyu takınca internetin eski adi gozukuyor
Yok o senin cihazına reset atmadığın anlamına geliyor.
Anlamak için cihazın önündeki ışıklara bakmalısın. Güç ve Wifi ışığı haricinde başka bir ışık yanıyor mu? Wan, Lan gibi. Yanıyorsa amcan çıkartmamış demektir.

Anlamak için cihazın önündeki ışıklara bakmalısın. Güç ve Wifi ışığı haricinde başka bir ışık yanıyor mu? Wan, Lan gibi. Yanıyorsa amcan çıkartmamış demektir.
Reset atmadsn guc ve anahtar seklinde ve wifi isareti yaniyor

Marka farkından dolayı arayüzleri farklı olacaktır. Direk kendi modelinin kurulumuna bakarsan daha rahat yaparsın. En azından Zyxel marka kurulumlarına bakmalısın.

Marka farkından dolayı arayüzleri farklı olacaktır. Direk kendi modelinin kurulumuna bakarsan daha rahat yaparsın. En azından Zyxel marka kurulumlarına bakmalısın.

Reset atyimmi

Hocam insta varsa verebilirmisin boyle zor oluyorda

Ekler

• 166595368174570274447900561310.jpg
    166595368174570274447900561310.jpg
    2.8 MB · Hit: 26
Reset atmadsn guc ve anahtar seklinde ve wifi isareti yaniyor

Reset atyimmi

Hocam insta varsa verebilirmisin boyle zor oluyorda
Şuan resetlemeden ağa bağlanınca interneti kullanabiliyor musun?
Anahtar sembolü wps anlamında. Şifresiz bağlantı sağlamak için ama amcanın cihazına şimdi direk bağlanmamış olabilir.
İnsta vermiyorum kardeşim valla kusuruma bakmayasın. :confused: Forumda anonim kalmak iyi oluyor.

Wana bağlayıp bir kontrol eder misin ışığı. Yine ışıkta yanma yoksa amcanla konuşmak iyidir. Veya cihazı universal repeater olarak kurmaya çalışacaksın wifi şifresini biliyorsan.
Wan herine bağlayinca guç isigi yandi sadece

Wana bağlayıp bir kontrol eder misin ışığı. Yine ışıkta yanma yoksa amcanla konuşmak iyidir. Veya cihazı universal repeater olarak kurmaya çalışacaksın wifi şifresini biliyorsan.
Hocam bana instagramini verebilirmisin bi eger istersen burdan yazmak cok zor oluyor

Wan yazan yere taktim gene o ikisi yandi anahtarla wifi

Hocam sifirladim ve adi zyxel oldu anahtar gitti sadece wifi yaniyor şu an aga baglanabiliyorum ama gene internet yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,880
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri