grasdiyas
80+ Silver
ŞAKA(opsiyonel)Umarım ölmüştür (şaka)
zebaniler blub blub yaptı galiba
ŞAKA(opsiyonel)Umarım ölmüştür (şaka)
Son dilegini biz gerceklestirelim. Kasasina 1660s takalimO7 çekilir aga.
Öyle bir şey mi var bende rtx 5060 istiyom. arkadaşlar kapımda jeff the killer var yardım -Son dilegini biz gerceklestirelim. Kasasina 1660s takalim
Baba yadigari kasasini da onunla beraber gomelim O7Öyle bir şey mi var bende rtx 5060 istiyom. arkadaşlar kapımda jeff the killer var yardım -
(!)
1660s taktıktan sonra gömeceksek olur. Hangi mezara gömeceğinizi de yazın bana özelden.Baba yadigari kasasini da onunla beraber gomelim O7
Bana da yazın.1660s taktıktan sonra gömeceksek olur. Hangi mezara gömeceğinizi de yazın bana özelden.
1660S'i neresine takacaksınız ? yalnız bende istiyorum1660s taktıktan sonra gömeceksek olur. Hangi mezara gömeceğinizi de yazın bana özelden.
kurguBeyler dedemin bağında kafa dinlemek için gittim dedem ve ben varım sadece az önce adamın biri kapıya vuruyordu dedem bağırdı sonra tekrar gelip seccade bıraktı yardım korkmaya başladım bize bişey yapacak telefondan polisi aradım 1.5 saat verdi o saate kadar bize bişey olursa ???
Akp'li dayılar gibisinkurgu
Laz Ziyanin yanina.1660s taktıktan sonra gömeceksek olur. Hangi mezara gömeceğinizi de yazın bana özelden.
Kral bi ses ver iyi misin ?Beyler dedemin bağında kafa dinlemek için gittim dedem ve ben varım sadece az önce adamın biri kapıya vuruyordu dedem bağırdı sonra tekrar gelip seccade bıraktı yardım korkmaya başladım bize bişey yapacak telefondan polisi aradım 1.5 saat verdi o saate kadar bize bişey olursa ???