Neler Yeni

Evin kapısına tesbih ve seccade bırakıp kaçıyorlar acil yardımm!!

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
korkarsan yem olursun korkma en fazla ölürsün ötesi yok tek 1 hayatımız var oda korkarak yaşanılacak kadar değersiz değil
eline bıçağı al dedenin yanında dur

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
ege erdem demirelli
korkarsan yem olursun korkma en fazla ölürsün ötesi yok tek 1 hayatımız var oda korkarak yaşanılacak kadar değersiz değil
eline bıçağı al dedenin yanında dur
Sen kendini gercekten seyfo dayi saniyon hee. Hikaye gercekse o kdar kolay degil hayat. 1 tane canin var forumda erkek olmak icin harcanmayacak kadar degerli.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Taksim Delisi Cenk
Beyler dedemin bağında kafa dinlemek için gittim dedem ve ben varım sadece az önce adamın biri kapıya vuruyordu dedem bağırdı sonra tekrar gelip seccade bıraktı yardım korkmaya başladım bize bişey yapacak telefondan polisi aradım 1.5 saat verdi o saate kadar bize bişey olursa ???
dostum yanlış anlama ama.Her gün abuk subuk şeylerle alakalı konularını görüyorum.Canın sıkılıyor sanırım sohbet etmek için 😀

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
aga naptın?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
ege erdem demirelli

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
PİSKOPMAT MI MU M**

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Sen kendini gercekten seyfo dayi saniyon hee. Hikaye gercekse o kdar kolay degil hayat. 1 tane canin var forumda erkek olmak icin harcanmayacak kadar degerli.
Olayın Seyfo dayıyla alakası yok hikayede sahte ayrıca

Beyler dedemin bağında kafa dinlemek için gittim dedem ve ben varım sadece az önce adamın biri kapıya vuruyordu dedem bağırdı sonra tekrar gelip seccade bıraktı yardım korkmaya başladım bize bişey yapacak telefondan polisi aradım 1.5 saat verdi o saate kadar bize bişey olursa ???
Polis çağır kamera yerleştirin.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Kurguya puanım 10/0.
Mantıken polis size intikal süresi vermez + 1.5 saat olan uzaklıktaysan da kırsal, şehir dışındasındır bu da demek oluyor ki Jandarma karakoluna bağlanman gerekirdi.
Çalışman lazım dostum.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kurguya puanım 10/0.
Mantıken polis size intikal süresi vermez + 1.5 saat olan uzaklıktaysan da kırsal, şehir dışındasındır bu da demek oluyor ki Jandarma karakoluna bağlanman gerekirdi.
Çalışman lazım dostum.
Kurgu çok yanlış arkadaşın dediği tespite katılıyorum ve seccade ne alaka mk

Top Bottom