Neler Yeni

Evleniceğim adayı buldum lakin bir sorun var ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Aynen banada biraz saçma geliyor ama benim kriterlerimin %85 i uyuyor kanka şunu anlamıyorsun bi söz vardır 1000 kişiye danış tek başına karar al diye bende öyle yapıyrum şuan danışıyorum ama olayı bitirecek kararı ben verecem gine rahat ol
Hayırlısı Olsun.

CppDozer

80+
kişi
Çocuk yaşta evlendirilmek istismardır.
16-17 yaşında evlenmek istismar ama 16-17 yaşında çocuklar avrupada bakireliklerini veriyor bu özgürlük öylemi zaten bunu önlemek için islamın peygamberi evliliği kişi ergenliğe girdiği gibi ( para ve gücünüz yetiyorsa) yapın diye buyuruyor sen alemlerin rabbinin dostundan dahamı zekisin gelmişsin burada söz söylüyorsun neyse burası din ve siyaset tartışalacak yer değil fikrine saygım var

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Abcdf

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
kişi

16-17 yaşında evlenmek istismar ama 16-17 yaşında çocuklar avrupada bakireliklerini veriyor bu özgürlük öylemi zaten bunu önlemek için islamın peygamberi evliliği kişi ergenliğe girdiği gibi ( para ve gücünüz yetiyorsa) yapın diye buyuruyor sen alemlerin rabbinin dostundan dahamı zekisin gelmişsin burada söz söylüyorsun neyse burası din ve siyaset tartışalacak yer değil fikrine saygım var

Ergenlik yaşı 13-14'dür. Günümüzde 14 yaşında biri Türkiye'de evlendirilse aileler linç edilir. Tabii alemlerin rabbinin dostundan daha zeki değilim.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
@CppDozer Annem babam 20 yaşında evlenmişler. Reşit yaşında, çocuk yaşında değil.

Türkiye'de 18 yaş altı çocuktur, liseliler hakkında dediklerine bir şey diyemem, ama daha 18 yaşını geçmemiş birinin evlendirilmesine karşıyım.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
büyük ihtimal annen babanda 16-17-18 gibi evlenmişlerdir yani istismar değil onu ifade etmek istiyorum hani belli bir grup var lisede sevgili oluyorlar oralarını buralarını elliyorlar sevişiyorlar yiyişiyorlar istismar değil ama helalinden evlenince o yaşta istismar bunu diyen adamın aklı ya kıttır yada C*H* partisindendir.
Yaptığınız ayıp ama. Buraya bir şey danışmışsınız, biz de sizi insan yerine koyup cevap veriyoruz. Konuyu siyasete çekiyorsunuz. İnsanları provoke etmeyin. Resmen insanlara ve siyasi partilerin zihniyetlerine hakaret ediyorsunuz.

Konuyu şikayet ediyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom