Neler Yeni

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Arcelikte ne var ki?20 yildir ayni buzdolabini kullaniyorduk bu sene yine arcelik buzdolabi aldik
tecrübe dostum. vestel arçelik uzak durucaksın hele vestel düşman başına.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
EminEric
Televizyonda SAMSUNG düşünüyorum

25

BOSCH iyi evde kullanıyoruz da ARÇELİK de kötü mü acaba
hocam bütçe çıkıyorsa kesinlikle samsung ama sakın ekran koruyucu almayı unutmayın bizim panel 2 defa değişti

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,815
İsim
Emir
tecrübe dostum. vestel arçelik uzak durucaksın hele vestel düşman başına.
Tum beyaz esyalarmiz arcelik.Bi camasir makinesi var 8 yil falan oldu sanırım belki daha fazla.Su son zamanlarda arada bir camasırlari tam sıkmıyor onun harici hicbir sorun olmadi.20yilsir arcelik kullaniyoruz

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Tum beyaz esyalarmiz arcelik.Bi camasir makinesi var 8 yil falan oldu sanırım belki daha fazla.Su son zamanlarda arada bir camasırlari tam sıkmıyor onun harici hicbir sorun olmadi.20yilsir arcelik kullaniyoruz
eskileri iyi bi yenile bakalım yeni modellerini dene :)

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
ağzı olan konusuyor ya. BSH (Bosch-Siemens-Profilo) grubunda bir yetkili servise işin düşmeyiversin. Burnundan geliyor. Yetkili servis konusunda Arçelik-Beko grubunu tek geçerim. 7 yıl garantisi bitmek üzere olan çamaşır makinesini ücretsiz değiştirdiler. Siemens buzdolabının dondurucu rafını garanti dahilinde değiştirtemedik. Şikayet etmediğimiz yer kalmadı. Bana mısın demedi adamlar.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Görkem
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden
Allah tamamına erdirsin bir ömür mutlu etsin sizi
erkenden bir duamızı edelim tavsiyelere başlamadan önce

çoğunluklu olarak beyaz eşya setinde ne varsa aynı markadan almak gibi bir hata var tüketicilerde
sizde tercih ne yöndedir bilmem
ama ben bütün ürünleri aynı marka alma taraftarı değilim

a b c firmaları içinde
bütçeniz doğrultusundaki buzdolabını a firması diğer firmalara göre daha iyi üretirken
bulaşık makinesini b firması
çamaşır makinesini de c firması daha iyi üretebiliyor

size en fazla ne sıkıntısı olur
her gün başka firmanın kurulum ekibi gelir kurulum yapmaya

bu söyleyeceğim konuda bana kızanlar olacak ama

o markadan şaşma bu markadan başkasına bakma gibi söylemler çok saçma geliyor bana
özellikle de planlı eskitmenin çok daha fazla kullanıldığı şu dönemlerde

her marka her ürünü çok iyi ürettirecek diye bir durum yok
zaten o çok güvenilen markaların bazı ürünleri aslında kendi üretim bandında bile yok başka firmalara yaptırılıyor

elbetteki bsch grubu gibi isim yapmış grupların tepe markalarına da bakabilirsiniz ama orta sınıf marka değeri olan markalarında zaman zaman çok güzel ürünleri olabiliyor

Ve bu tarz ürünlerde kalite performans kullanıcı deneyimleri kadar önemli olan diğer bir unsur
satış sonrası hizmet teknik servis gibi olaylar

bunlara da dikkat etmek lazım

hergeçen gün artan fiyatlardan kaynaklı olarak erkenden ürün almak bazen mantıklı olabiliyor
ama ŞAHSİ DÜŞÜNCEM olarak

sadece televizyon olayını son zamanlara saklamak daha mantıklı diye düşünüyorum

çünkü bilgisayar telefon veya multimedia araçları gibi araçlar ın gerek donanımsal gerek yazılımsal gelişimleri beyaz eşyaya göre çok daha hızlı ilerliyor
bu gün 20k ya bir televizyon alacaksınız belki öyle duracak
düğünden 2 ay önce 30k ya satılan çok daha güzel bir televizyonu indirimde 24k ya yakalayacaksınız

zaten 4k nın bir kısmı arada geçen süredeki enflasyon değeri olacak çok ta koymayacak size

YANİ TOPLARLARSAK

-- SADECE MARKA DEĞERİ OLAN MARKALARA ATLAMAYIN HEMEN

-- EĞER BÜTÜN BEYAZ EŞYA GRUPLARI AYNI MARKADAN OLSUN GİBİ TAKINTINIZ YOKSA BÜTÇENİZ DOĞRULTUSUNDA HANGİ ÜRÜNÜ HANGİ MARKANIN HANGİ MODELİNDE DAHA İYİ DİYE ARAŞTIRIN

-- ŞAHSİ FİKRİM OLARAK TA TELEVİZYONU SON ZAMANLARA BIRAKIN

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah Akman
beyaz esyada boshc simens tv de kesinlikle philips al en güncel guncellemeleri tv ye atan ve kolay kolay cop olmayacak bir marka
eğer bütcene uyuyorsa ve hayatımın bi 10 senesi süpürge almayım diyorsan bir dyson al ve 10 sene rahat et bozulsa bile yenisini yolluyolar 3 senelik evliyim 2 kez cihaz kendi istegimle değisti.. egerki bir kahve makinesi flan dusunuyorsan latte go philips en iyisi bu işin fırında bence her marka alabılırsın.. philips süpürge alacaksan bu aqua modelleri kesınlıkle bulasma ilk aldıgımızda oyle bır hataya dustuk her parcasına para ıstıyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah Akman
beyaz esyada boshc simens tv de kesinlikle philips al en güncel guncellemeleri tv ye atan ve kolay kolay cop olmayacak bir marka
eğer bütcene uyuyorsa ve hayatımın bi 10 senesi süpürge almayım diyorsan bir dyson al ve 10 sene rahat et bozulsa bile yenisini yolluyolar 3 senelik evliyim 2 kez cihaz kendi istegimle değisti.. egerki bir kahve makinesi flan dusunuyorsan latte go philips en iyisi bu işin fırında bence her marka alabılırsın.. philips süpürge alacaksan bu aqua modelleri kesınlıkle bulasma ilk aldıgımızda oyle bır hataya dustuk her parcasına para ıstıyolar
not geceyim kendi deneyimlerim bunlar simdi neden sunu al sunu alma demeyin.Tamamen kendi deneyimim.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Görkem
ağzı olan konusuyor ya. BSH (Bosch-Siemens-Profilo) grubunda bir yetkili servise işin düşmeyiversin. Burnundan geliyor. Yetkili servis konusunda Arçelik-Beko grubunu tek geçerim. 7 yıl garantisi bitmek üzere olan çamaşır makinesini ücretsiz değiştirdiler. Siemens buzdolabının dondurucu rafını garanti dahilinde değiştirmedik. Şikayet etmediğimiz yer kalmadı. Bana mısın demedi adamlar.
Haklısınız
bu durumlar biraz da bölgeden bölgeye de değişkenlik gösteriyor bazen ama
bosch simens grubunun satış sonrası hizmeti genel olarak biraz burnundan kıl aldırmayan hizmet gibi oluyor

sanki haklarımı kullanıyormuşum değil de onlara muhtaçmışım gibi tavır sergilenebiliyor (İŞLERİNİ HAKKANİYETLİ YAPMAYA ÇALIŞAN BELLİ BİR KESİM DE İLLAKİ VARDIR ONLARA HİÇ BİR SÖZÜM YOK)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha bu yıl buzdolabi aldık.Teknoloji isi sans isi.Bir markada herkes sorun yasayacak/yasamayacak diye bir sey yok
Aslında en güzel cevaplardan biri de bu
konu komşuya şunu alın dersin eşe dosta aldırırsın
senin sayende 10 12 kişi ürün alır hiç bir şey olmaz
sen alırsın sende sorun çıkar

teknoloji dediğiniz gibi biraz şans işi

ama toplum olarak ta çok gözardı ettiğimiz şeyler var malesef

Top Bottom