Neler Yeni

evlilik için erken mi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendinizi hazır hissedince. İlk başta hayatınızı yaşayın. Evlenince şimdi genelde hemen çocuk yapılıyor sonra hapise dönüyor gibi. Evden çıkamaz filan oluyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende konuştuğum 1 kız var o da paraya bakarım diyor
Aman aklınızdan geçirmeyin. O kişi cebinizin deliği olur.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,255
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
beyler sa ben yazlık yerde yaşıyorum 22 yaşındayım şantiye şefiyim bilgisayar programlama vs. bilgim var donanımım var şimdilik inşaatta teknisyen konumundayım asgari kazanıyorum ve geçinemediğim için kuzenlerimin yanına kalıcı fransaya gitmek istiyorum bunu duyan annem beni sürekli evlendirmek istiyor bende ülkede ekonomik sıkıntılar olduğu için sorumluluk almaktan korkuyorum tanımadığım birisi olucaktır bende evlilik konularına sıcak bakmıyorum abilerimde hep evlen biz geç kaldık diyorlar ben işim konusunda ve evleneceğim kişi konusunda biraz stres yapıyorum bizim işler yarının ne olacağı belli olmuyor sizce kendi bulduğum birisiyle ilerdemi evlenmeliyim fransa mı konu burayla absürt oluyor siz agalardan başka açıdan bakacağım fikirler bekliyorum
Tanımadığın biriyle tabii ki evlenme , kendi yoluna para kazanmana kariyerine bak bu yoldada kafa dengi biriyle tanışırsan senin için daha hayırlı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
beyler sa ben yazlık yerde yaşıyorum 22 yaşındayım şantiye şefiyim bilgisayar programlama vs. bilgim var donanımım var şimdilik inşaatta teknisyen konumundayım asgari kazanıyorum ve geçinemediğim için kuzenlerimin yanına kalıcı fransaya gitmek istiyorum bunu duyan annem beni sürekli evlendirmek istiyor bende ülkede ekonomik sıkıntılar olduğu için sorumluluk almaktan korkuyorum tanımadığım birisi olucaktır bende evlilik konularına sıcak bakmıyorum abilerimde hep evlen biz geç kaldık diyorlar ben işim konusunda ve evleneceğim kişi konusunda biraz stres yapıyorum bizim işler yarının ne olacağı belli olmuyor sizce kendi bulduğum birisiyle ilerdemi evlenmeliyim fransa mı konu burayla absürt oluyor siz agalardan başka açıdan bakacağım fikirler bekliyorum
hayat aceleye gelmez, enn doğru kadını bulduğunda evlen

majorw0w

80+ Silver
hocam benim annem doğu kadını bana kendine eş bulda demedi direk seni evlendirelim diyor anlamadım bende konuştuğum 1 kız var o da içten içe paraya bakarım diyor onun hakkında sıcak bakmıyorum ilerisi fransa diyorum herşeyi silip fransa çok zor buradan anlatması kolay oluyor am baya zor bir seçim
Şu devirde her şey para olmuş kendini şartlama hayırlı birinin karşına çıkmasını bekle. Seni para için değil sen olduğun için seven birini. Daha gençsin tohuma kaçmadın :D Güzelce ailene anlat en sonunda onlar da anlar.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
21 yaşındayım ve biri gelip bana bunu dese dalga geçiyorsun derdim. Dostum evliliğin zamanı sana ait. Aileni afedersin salla. Her şey evlilik sanıyorlar. Onların derdi düğün yaptık havasına girip elaleme gösteriş yapmak, sana benden bir tavsiye EVLENME GİT KARİYERİNE ODAKLAN.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Yurtdışına gitme annen çok üzülür ölümlü dünya başka bir yol bul evlenmemek için

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
ne yap et fransaya git

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Git fransaya orada bulursun birini daha çocuksun desem yeridir düzgün bir para kazanmıyorsun yarın ne olacağı belli değil aceleye gelicek işler değil bunlar keşke annelerimiz ölümsüz olsa ama değiller maalesef 10-15 sene sonra evlendin burda kaldın diye pişman olma ihtimalin daha yüksek git fransaya ordan dünyayı gezersin bulursun elbet bir türk veya yabancı kadın seviceğin görücü usulü evlilik geçti artık maksimum 3 sene sürer birde para ödersin boşuna açıkçası.

ve asla bu işler kolay değil vs. vs. kafalarına girme tam yaşındasın 5-10 sene sonra 30-35 yaşında yeni bir hayata başlamak çok daha zor emin ol

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hayat ne bizim, ne ailenin, ne abilerinin hayatı. Hayat senin. Karar verici de sensin. Önüne sağlam bir meslek almadan veya birikimin olmadan nasıl evleneceksin? Onca borç altına girmek kolaymıymış? Sor bakalım ailene.

Hocam fransada iş bulursanız beni de unutmayın :)

Mert

80+ Silver
İyi bir maaşı garantilemeden evlilik lafı etmem.

equinoxx

80+ Bronze
22 yaşındayım, hayatımın kadınını buldum. Nişanımızı yaptık seneye düğün :)

Hayatını garantilemen lazım sonra evlen tabi. Yaş önemsiz. Erken evlilik gayet güzel hatta. Çocuklarınla abi&kardeş gibi oluyorsun. Babam 43 yaşında mesela. Hep kafa dengim oldu, arkadaşım abim oldu.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
[

Hayatını garantilemen lazım sonra evlen tabi. Yaş önemsiz. Erken evlilik gayet güzel hatta. Çocuklarınla abi&kardeş gibi oluyorsun. Babam 43 yaşında mesela. Hep kafa dengim oldu, arkadaşım abim oldu.
Hocam yorumunuzu görünce çok mutlu oldum umarım güzel birlikteliğiniz devam eder

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Geçen gün Müge Anlı programında bir kız görmüştüm. 21 yaşındaydı ve 3 kere evlenip boşanmıştı. 4. ile evlenecekti.
Bu hesaba göre şimdiye senin 5 yaşında bir çocuğun bile olmalıydı. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,958
Üyeler
168,222
Son üye
Xakyy
Top Bottom