evlilik için erken mi

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,344
beyler sa ben yazlık yerde yaşıyorum 22 yaşındayım inşaat şantiye şefiyim bilgisayar programlama vs. bilgim var donanımım var şimdilik inşaatta teknisyen konumundayım asgari kazanıyorum ve geçinemediğim için kuzenlerimin yanına kalıcı fransaya gitmek istiyorum bunu duyan annem beni sürekli evlendirmek istiyor bende ülkede ekonomik sıkıntılar olduğu için sorumluluk almaktan korkuyorum tanımadığım birisi olucaktır bende evlilik konularına sıcak bakmıyorum abilerimde hep evlen biz geç kaldık diyorlar ben işim konusunda ve evleneceğim kişi konusunda biraz stres yapıyorum bizim işlerde yarının ne getireceği belli olmuyor sizce kendi bulduğum birisiyle ilerdemi evlenmeliyim, fransa mı konu burayla absürt oluyor siz agalardan başka açıdan bakacağım fikirler bekliyorum

Son düzenleme:
beyler sa ben yazlık yerde yaşıyoruj 22 yaşındayım şantiye şefiyim bilgisayar programlama vs. bilgim var donanımım var sadedce inşaatta teknisyen konumundayım asgari kazanıyorum ve bunun için kuzenlerimin yanına kalıcı fransaya gitmek istiyorum bunu duyan annem beni sürekli evlendirmek istiyor bende ülkede ekonomik sıkıntılar olduğu için sorumluluk almaktan korkuyorum tanımadığım birisi olucaktır bende evlilik konularına sıcak bakmıyorum abilerimde hep evlen biz geç kaldık diyorlar ben işim konusunda ve evleneceğim kişi konusunda biraz stres yapıyorum bizim işler yarının ne olacağı belli olmuyor sizce kendi bulduğum birisiyle ilerdemi evlenmeliyim konu burayla absürt oluyor ama siz agalardan başka açıdan bakacağım fikirler bekliyorum
Üni en erken 22 23 yaşında bitiyor erken değil. Genelde doğuda çocukları erken evlendirirler. Kendi hayatın senin düşüncen önemli o aldığın kıza sen bakacaksın senin sorumluluğunda bunu düşün. İyi biri bulursan evlenmek güzel şeydir hayırlısı olsun.

beyler sa ben yazlık yerde yaşıyoruj 22 yaşındayım şantiye şefiyim bilgisayar programlama vs. bilgim var donanımım var sadedce inşaatta teknisyen konumundayım asgari kazanıyorum ve bunun için kuzenlerimin yanına kalıcı fransaya gitmek istiyorum bunu duyan annem beni sürekli evlendirmek istiyor bende ülkede ekonomik sıkıntılar olduğu için sorumluluk almaktan korkuyorum tanımadığım birisi olucaktır bende evlilik konularına sıcak bakmıyorum abilerimde hep evlen biz geç kaldık diyorlar ben işim konusunda ve evleneceğim kişi konusunda biraz stres yapıyorum bizim işler yarının ne olacağı belli olmuyor sizce kendi bulduğum birisiyle ilerdemi evlenmeliyim konu burayla absürt oluyor ama siz agalardan başka açıdan bakacağım fikirler bekliyorum
Evlenme sana bağlı ben 23 yaşındayım daha düşünmüyorum evlilik ancak arkadaşım 19 yaşında evlendi 1.5 yaşında çocuğu var mesela. Tamamen kendini hazır hissetmeye bağlı.

Kardeşim evlenecek olan sensin yönlendirenler değil sevdiğin insanla evlen

kariyerin daha önemli bence

Ben 24 yaşındayım ve kendi firmamız bünyesinde çalışıyorum evlilik hakkında ise ailem de 2 sene biçti süre aslında dayatma iyi değil bana karşı da öyle değiller ama her şey zamanında güzel diyorum eğer kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle evlilik işine girme öyle kolay bir yapı değil ciddi bişey bu sürekli evlenip boşanmak da olmaz zamana bırak

Evlendirmek istiyor ne demek? Evlenmek için evlenilir mi? Ülkedeki sorunlardan biri sanki evliliğe gerekliymiş gibi bakmak.Birini seviyorsan evlenirsin, sevmiyorsan evlenmesin (O da seni seviyorsa ve anlaşıyorsanız.),bukadar.Aileler de bu durumda geri kafalı kalmış çoğu kişinin ailesinde görüyorum.Evlenme sebebi nedir? Çocuk yapıp sevmek mi? Cinsel ihtiyaç karşılamak mı? Nedir yani insanlar için anlamı? Toplumun bu durumdan kurtulması lazım sonra neden evli çiftler mutsuz oluyor,tabi olurlar.

Zorla evlilikten bence hayır gelmez. Fransaya gidip hayatını kurtarmaya bak derim.

Yurt dışına gitme imkanın varsa git paranı kazan işini kur. Ailen sana kız baka dursun sende bak bir yandan istiyorsan eğer. Gerekirse yurt dışındayken gelip evlenirsin yada burada evlenip yurt dışına gidersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha sürekli sizi nasıl evlendireceğiz diyen babam bügün sakın evlenmeye kalkma iyi bir iş bulmadıktan sonra dedi .

Üni en erken 22 23 yaşında bitiyor erken değil. Genelde doğuda çocukları erken evlendirirler. Kendi hayatın senin düşüncen önemli o aldığın kıza sen bakacaksın senin sorumluluğunda bunu düşün. İyi biri bulursan evlenmek güzel şeydir hayırlısı olsun.
hocam benim annem doğu kadını bana kendine eş bulda demedi direk seni evlendirelim diyor anlamadım bende konuştuğum 1 kız var o da içten içe paraya bakarım diyor onun hakkında sıcak bakmıyorum ilerisi fransa diyorum herşeyi silip fransa çok zor buradan anlatması kolay oluyor am baya zor bir seçim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,048
Üyeler
202,476
Son üye
beşal33
Geri