''Wolfred!ghT
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
o7 asker!
daha da şüphelendim bişey çıkmaz umarım.İnsanlar farklı olabiliyor knk ne diyim . Benimkide hemen evlenelim çocuk sahibi olalım diyor![]()
yaş kaçİnsanlar farklı olabiliyor knk ne diyim . Benimkide hemen evlenelim çocuk sahibi olalım diyor![]()
Benim 23 - onun 25yaş kaç
hayırlısı olur inşallah benimde seninle benzer mevzu var ama dedigim gibi önce bir gel sonra bakarız kafasındaBenim 23 - onun 25
İnşallah kankam inşallahhayırlısı olur inşallah benimde seninle benzer mevzu var ama dedigim gibi önce bir gel sonra bakarız kafasında
ben de daha şüphelendim abartı olmuş 3 ayda evlenelim çocuk sahibi olalım. hatta bir kız için 3 ayda bunu demesi daha kötü. umarım arkadaş çok saf davranmaz bu durumun altından da kötü bir şey çıkmaz.daha da şüphelendim bişey çıkmaz umarım.
Param yokki neyi dolandırcakKız seni dolandırıyor gibi geldi bana ama hayırlısı diyelim
öyle düşünme yinede kankam ne olucağı belli olmaz.Param yokki neyi dolandırcak![]()
dön arkanı diyince gelen soğuk pişmanlık hissi (!)Param yokki neyi dolandırcak![]()
Beyler kafanız ne kadar güzel bedön arkanı diyince gelen soğuk pişmanlık hissi (!)
benimkide 21 şuan 4 ay falan olucak daha çok başlardayız aslen norveçli amerikalı kızlar zaten biraz hızlı ondan olabilirBenim 23 - onun 25