Neler Yeni

EVLİLİK SEBEBİYLE PC SATMAK

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
terbiyelimi olsak?
1718642553691.png

yenge ile oyun oyna dedim abi sen kendin benimle oyna diyor demişsin ben oyun oynama anlamında yazdım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Hahahhs yengen hiç sevmiyo pc işlerini benimle oyna yada evlenmeyelim dedim ölümle tehtid etti
Hocam yanlış anlamayın da bu hayatta hiç kimse en sevdiğiniz şeylerden birini yapmanıza engel olmamalı. Böyle her şeyi kısıtlamaya çalışan bir insana tek seferde hadi görüşürüz deyip geçerim ben.
Haklılık payı var ama sattıracak kadar değil. Evlenince sorumluluk gelir ama bu hayati zevk için yaşadığımızı unutmamak gerek. Yani karşı tarafın da kendi istediği şeyi yapmak istediği bir vakitte oyun oynamanın bir sakıncası olmamalı.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Arda
Hocam hiç kusura bakmayın size böyle kısıtlama getiriyor, o zaman ona söyleyin dışarı çıkıp arkadaşlarınızla mı gezmek her gün onun yanında evde bilgisayar oynamak mı? evliliğiniz şimdiden hayırlı olsun ama o sistemi almaya tekrar kalkarsanız çok üzülürsünüz.

eğer size böyle yapıyorsa siz de ileri de bir şey dediğiniz de size karşı çıkarsa emin olun keşke bilgisayarımı satmasaydım diyecektiniz, bu mesajları göstererek onu ikna ediniz.

Yengecim Erkek adam bilgisayar oynarken bile seninle ilgilenir sen insta da tiktokta gördüğün şeylere inanma sana da vakit ayırır emin ol.

Hatta sana da bir sistem çeker yakışıklı abim beraber oynarsınız.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
hocam 100 k ya kim ikinci el sistem alır
Arkadaşlar burada durum ucuza satmak değil değerinde satmak.Gidipte 75k ya koymak bu sistem için bedava olur.Ek olarak 100k falan da dediğimi hatırlamıyorum.Tek tek satarsa satar.Sistem olarak satması için beklemesi yeterli zaten trnin yarısı marka takıntılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
Alıntıyı görüntüle
yenge ile oyun oyna dedim abi sen kendin benimle oyna diyor demişsin ben oyun oynama anlamında yazdım
Arkadaşa temel eğitim Türkçe dersi verebilirim. Sorun sizde değil; memlekette “,” kullanımının önemi halen anlaşılamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yanlış anlamayın da bu hayatta hiç kimse en sevdiğiniz şeylerden birini yapmanıza engel olmamalı. Böyle her şeyi kısıtlamaya çalışan bir insana tek seferde hadi görüşürüz deyip geçerim ben.
Haklılık payı var ama sattıracak kadar değil. Evlenince sorumluluk gelir ama bu hayati zevk için yaşadığımızı unutmamak gerek. Yani karşı tarafın da kendi istediği şeyi yapmak istediği bir vakitte oyun oynamanın bir sakıncası olmamalı.
Bunlar maalesef ataerkil düzenin, günümüzdeki evrimi.

Bu ülkede erkek “aile reisi, baba, eve bakan, asla ağlamaz, gülmez, oynamaz” vb, gibi modern toplumlarda geçerliliği olmayan saçma sapan; kimin uydurduğu bilinmeyen, ama kimlerin bu kavramlardan faydalandığı apaçık ortada olan iğrenç ideolojimsi.

Bu tip ev ortamlarında büyüyen “kadın” da ileride ister istemez buna dönüşüyor.

“Hayır sen evimizin reisisin, kendine gel; yasak…”

Ben şu konu başlığında bile bu ilişkide büyük bir iletişimsizlik görüyorum. Siz, bunu göremeyip evlilik hazırlığındaysanız benim diyebileceğim tek şey; Tanrı mesut etsin olur. :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
Hocam hiç kusura bakmayın size böyle kısıtlama getiriyor, o zaman ona söyleyin dışarı çıkıp arkadaşlarınızla mı gezmek her gün onun yanında evde bilgisayar oynamak mı? evliliğiniz şimdiden hayırlı olsun ama o sistemi almaya tekrar kalkarsanız çok üzülürsünüz.

eğer size böyle yapıyorsa siz de ileri de bir şey dediğiniz de size karşı çıkarsa emin olun keşke bilgisayarımı satmasaydım diyecektiniz, bu mesajları göstererek onu ikna ediniz.

Yengecim Erkek adam bilgisayar oynarken bile seninle ilgilenir sen insta da tiktokta gördüğün şeylere inanma sana da vakit ayırır emin ol.

Hatta sana da bir sistem çeker yakışıklı abim beraber oynarsınız.
Ss aldım attım abi bakalım üzmez kıyamaz o bana sevdiririz bilgisayarı onada🙂↔️🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom